TV B92
Vlasnici plesnog studija Marija (Helena Petrović) i Luka (Arsenije Tubić)

Premijerno! Domaća serija “Korak po korak” o ljubavi i plesu kakvu do sada nismo imali prilike da gledamo.

Vreme emitovanja prve epizode je danas (22. maj) u 19.45 časova na kanalu TV B92 koji je dostupan u svim MTEL TV paketima, a naredne epizode biće emitovane radnim danima u 19.45 časova.

Isidora (Mina Milićević) i Stefan (Žarko Stepanov) su bračni par koji prolaze kroz krizni period. Za godišnjicu braka Stefan Isidori poklanja časove plesa u plesnom studiju “Korak po korak” što je bila njena davnašnja želja.

Vlasnici plesnog studija su Luka (Arsenije Tubić) i njegova devojka Marija (Helena Petrović), plesni šampioni koji su u emotivnoj vezi koja je takođe “na proveri”.

Isidorin najbolji drug je Marko (Željko Maksimović), koji prema njoj gaji osećanja veća od drugarskih i čeka svoju priliku da je osvoji. Isidora je verna suprugu Stefanu, kome se ne dopada što Marko sa njom provodi sve više vremena.

Bliži se plesno takmičenje na koje Stefan ne želi da ide jer ima tremu, a Isidora u afektu poziva Marka da joj bude plesni par.

Marko u tajnom dogovoru sa vlasnikom plesnog studija Lukom ulaže veliku svotu novca u studio jer želi da Stefana udalji iz kluba.

Stefan pritisnut bračnim problemima nalazi utehu i razumevanje od Marije i cela priča dobija novi zaplet.

Pored ova dva para, veće role u seriji imaju Janko Cekić (Gaga) i Katarina Dimitrijević (Dajana).

Više o likovima

Isidora ima oko 35 godina, lepa je, vodi računa o svom izgledu, što primećuju svi. Sa Stefanom je u braku 5-6 godina, posle višegodišnjeg zabavljanja. Polako ulaze u bračnu monotoniju, a sve se menja kada Marko, njen drug iz detinjstva sve više vremena provodi sa njom. U ulozi Isidore pojavljuje se Mina Milićević, mlada talentovana glumica, koja pored glume ima i zavidno plesno iskustvo.

U ulozi Stefana, Isidorinog muža, pojavljuje se Žarko Stepanov. Stefan je programer, staložen, pomalo uštogljen i veoma zaljubljen u svoju suprugu. Nije zadovoljan Markovim angažmanom jer pokušava da spase svoj brak, ali ne zavisi sve od njega…

Luka (Arsenije Tubić) je višegodišnji plesni šampion, veliki profesionalac i suvlasnik plesnog studija “Korak po korak”. Željan je pobeda u karijeri i još uvek ne razmišlja o braku i potomstvu iako voli svoju devojku Mariju.

Marija (Helena Petrović) sa svojim dečkom Lukom je suvlasnik plesnog studija “Korak po korak”.  Iako je uspešna u plesu, sve njihove velike pobede i nagrade želi da zameni za brak i porodicu.

Marko (Željko Maksimović) je vlasnik lanca restorana, atraktivan je i dobro situiran. Ujedno, on je Isidorin najbolji drug iz detinjstva, ali želi mnogo više od drugarstva sa njom.

Gaga (Janko Cekić) je Stefanov najbolji drug iz srednje škole. Zbog skorog razvoda ima negativan odnos prema braku i ženama, ali ipak sviđa mu se Dajana i savetuje Stefana da nadje ljubavnicu.

Dajana (Katarina Dimitrijević) je jedna od najboljih plesačica u školi i interesuju je samo plesne titule. Sa svima je u dobrim odnosima, ali niko ne zna njene prave želje i namere.

Reditelj serije je Stanislav Simić, dramaturg Kosta Peševski, producentski dvojac čine Nikola Burovac i Danijel Đurić, a za koreografiju je zadužen plesni as Daniel Romanović.

Spremite se za početak ove hit serije!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here