Pogledajte listu najskupljih hotela

0

Ovo je samo pogled sa terase iz hotela koji je prvi na ovoj listi
 

The Fairmont Hotel, San Francisko

Ovaj hotel nalazi se u Nob Hillu, a apartman koji se prostire po celom osmom spratu, sadrži čak tri spavaće sobe, predivnu trpezariju koja može ugostiti čak 50 osoba, kuhinju i neizostavnu biblioteku (ako vam zatreba koja knjiga u pola noći da ne morate da tražite po gradu). Noćenje je sitnih 10.000 dolara. Sitnica, naspram ovih u nastavku.

 

Hotel Cala di Volpe, Costa Smeralda

Ovaj rizort je poslužio kao mesto snimanja filma o čuvenom tajnom agentu 007 "Špijun koji me je voleo", a u njemu se nalazi predsednički apartman s tri luksuzne spavaće sobe, tri kupatila i dva dnevna boravka, privatnim bazenom s morskom vodom i uslugom koja se retko gde može dobiti. Noćenje je 13.879 dolara.

 

Westin Excelsior, Rim

Westin Excelsior u Rimu je najprestižniji talijanski hotel u kom noćenje košta vrtoglavih 14.312 dolara (mogli su zaokružiti na 13.999). Nudi klasiku na moderan način, a apartmani sadrže predivne balkone i terase sa kojih se pruža spektakularni pogled.

 

Plaza Hotel, Njujork

Ako ste gledali film Sam u kući, onda znate kakve usluge ovaj hotel pruža. Osim što će vam iz novčanika izbiti 15.000 dolara za jednu noć, ovaj će vas hotel toliko razmaziti da nikada nećete želeti da napustite njegove prostorije.

 

The Martinez Hotel, Kan

Penthaus apartman koji se prostire na čak 743 kvadratna metra nudi dve spavaće sobe, tursko kupatilo, đakuzi i ličnu kuhinju. Tu je i privatna sauna kao i panoramski pogled na ostrva Lerins i Kan. I da, noćenje košta 18.000 dolara.

 

Atlantis Resort Hotel, Bahami

Ako želite da posetite raj, ovo odmaralište je vaše odredište. Tirkizno plavo more, brojni sadržaji kao što su saune, bazeni, privatne dnevne sobe i slično. Sama prednost je već to što se nalazi na Bahamima, međutim kad se čekirate dobijate i privatnog batlera i sopstveno osoblje u kuhinji. Pa za 24.000 dolara na noć i ima da dobijete sve to.


President Wilson Hotel, Ženeva (Švajcarska)

Odaberete li Kings Penthouse u ovom hotelu, noćenje ćete platiti samo 31.000 dolara. Naravno, u tu cenu ulazi i prostorija koja može ugostiti od 30 do 35 osoba, a najveća prednost ovog hotela su njegova neprobojna stakla tako da je hotel ujedno i jedan od najsigurnijih na svetu. Ko voli nek izvoli.


Four Seasons Hotel, Menhetn (Njujork)

Smešten u centru Menhetna, ovaj hotel nudi najbolji pogled iz svog apartmana koji ima svega devet spavaćih soba. Sobe su prostrane i jedine takve na celom svijetu. Usluga uključuje privatnog batlera za vreme vašeg boravka, kao i ostale stvari koje se podrazumevaju (bazen, saune, vino, hrana, žirafe, slonovi). Noćenje je 32.000 dolara.


The Grand Resort Lagonissi, Atina (Grčka)

Ovo je jedan od najskupljih odmarališta na svetu (ako ne i najskuplje) gde jedno noćenje košta čak 48.000 dolara. Luksuz i hedonistički užici ovde poprimaju sasvim neku drugu dimenziju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here