Pokušavao da siluje maloletnu stanarku

0

Bila ju je sramota da ikome kaže da je "gazda" dodiruje i da se čudno ponaša (Foto:Ilustracija)
 

Devojka je rodom iz jednog sela u okolini Novog Pazara i u dogovoru sa roditeljima iznajmila je deo kuće od Dragana kako ne bi svaki dan putovala u Ekonomsku školu u gradu.

 

– Izvesno vreme sam živela sa cimerkom, ali se ona nedavno udala, pa sam ostala sama u tom delu kuće. Tada sam počela sve češće da ga viđam ispred svoje sobe, ali mi ništa nije bilo sumnjivo – rekla je D. S. policajcima.

 

Prema njenim rečima, Dragan ju je prvi put napao u septembru, na saboru kod jedne crkve, prenosi Informer. Ona kaže da joj je prišao i pokušao da je poljubi i kada se ona izmakla, izvadio je 1. 000 dinara i pružio joj rekavši da je ona učenica i da joj treba novac. Tom prilikom joj je rekao da želi da je nagradi jer je pomagala u organizaciji sabora. Nakon toga se normalno ponašao sve do pre dve nedelje.

 

– Dodirivao me je po celom telu, a ja sam nekako uspela da se otrgnem i sklonim u sobu. Noćima nisam spavala i sve vreme sam ga izbegavala. Bilo me je sramota da se poverim drugaricama i profesorima , a još teže mi je bilo da sve ispričam roditeljima – nastavlja svoju ispovest S. D.

 

Poslednji napad dogodio se pre četiri dana, kada je Dragan u šest sati ujutru ušao u njenu sobu.

– Čula sam da neko pokušava da otvori vrata moje sobe i u jednom trenutku sam ugledala gazdu. Rekao mi je da je došao da popravi sklopku od strujomera, a onda je prišao, gurnuo me do stola i počeo da me ljubi po vratu i licu. Odgurnula sam ga i počela da vrištim, a on je opet iz džepa izvadio 1. 000 dinara, bacio ih ispred mene i uz psovke i viku izašao iz sobe – priča S. D.

 

Prestravljena devojka više nije mogla da trpi nasilnika i odmah je otišla u policiju. Inspektori su obavestili i Centar za socijalni rad, a psiholozi su obavili razgovor sa maloletnom učenicom.

 

Inače, Dragan u Novom Pazaru važi za vrednog čoveka, koji ji je razvio privatni biznis. Vlasnik je dve pečenjare, a često je pomagao i brojne humanitarne akcije.

 

Školski drugovi D. S. kažu da su primetili da se ona čudno ponašala, ali su mislili da se zaljubila. Niko od njih nije mogao ni da pretpostavi da ona trpi seksualno zlostavljanje.

 

Sudija Momčilo Minić odredio je pritvor do 30 dana Draganu Đ., kome je dodeljen advokat po službenoj dužnosti, ali on se nije pojavio na saslušanju.

– Zbog nepojavljivanja advokata Dragan Đ. je odbio da odgovara na pitanja, tako da praktično nije ni saslušan. Ipak, mi smo konstatovali da mu je advokat određen i da on ne želi da se izjašnjava – rekao je Milanović za Informer.

 

Uhapšeni je prebačen u novopazarski Okružni zatvor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here