Foto: ATA Images
Željko Samardžić

Pevač Željko Samardžić ovog decembra održaće čak pet koncerata pred najluđu noć – 21, 22, 28, 29. i 30. decembra. On je istakao da je prijatno iznenađen i da mu je drago što će se pet večeri zaredom družiti sa beogradskom publikom.

– Sada razmišljam, od 1. do 31. decembra radim svaki dan, valjda ću izdržati. Ko preživi pričaće. Muzika je život moj, bitno je samo da budem zdrav, da ne budem prehlađen. Potrudiću se da publika izađe zadovoljna iz ovog divnog prostora – rekao je Samardžić i dodao:

– Raduje me što smo u stanju da okupimo kvalitetnu publiku u Beogradu. Sa ogromnim znakom kvaliteta. Ako sam na nešto ponosan u svojoj karijeri, to je publika, koja poštuje ono što radim.

Samardžić je poznat po tome što je miljenik žena, pa je rekao zbog čega smatra da ga one vole.

– Smatram da me žene vole zbog mojih pesama. Zaista se trudim, vi ne znate koliko dnevno pošaljem video-poruka. To su čestitke za rođendan, drugaricine drugarice, pa onda muškarci da čestitam njihovim devojkama. Što se tiče udvaranja, pa ja sam čovek u godinama, koji o tim stvarima nikada nije razmišljao.

Osvrnuo se i na svoj susret sa prvim reketom sveta Novakom Đokovićem i njegovom suprugom Jelenom. Naime, slavni par je u febaruaru mesecu ove godine odlučio da Dan zaljubljenih provede upravo uz hitove popularnog pevača, a kako je Samardžić istakao, njihov dolazak je i za njega bio iznenađenje.

– Prošle godine je bila Jelena Đoković na koncertu, faktički smo ispraćali Novaka Đokovića u Australiju, vratio se sa peharom. Posvetio sam mu pesmu “9000” sa željom da se vrati sa peharom u ruci. Međutim, ove godine smo već u februaru imali koncert u Novom Sadu, kada je moj menadžer pokucao na vrata, ja otvaram i ispred vidim Novaka i Jelenu. Onda sam to, naravno, odmah podelio s novosadskom publikom. Bilo je skandiranja “Nole, Nole, svi te vole!”

Zatim ispričao da mu se 16-godišnji unuk požalio da nema dovoljno karata da povede ceo razred u MTS dvoranu da sluša njegovog dedu.

– Moj unuk Aleksa mi je tražio karte za njegov razred, objasnio sam mu da to ne ide tako, da ja nemam karte, jedino da ih kupim i poklonim za drugare. Lepo je i uvek emotivno pevati različitim generacijama. Moji unuci su i te kako svesni ko im je deda, za razliku od mojih ćerki, koje su krile ko im je tata.

Ljudima treba veselja

Pesma “Moja si” koju je nedavno promovisao stiže kao jedna divna muzička pozivnica na koncerte.

– Ta pesma je kod mene već dve godine, ali sam tražio za nju neko pravo vreme, dobar tajming. Mislim da je ovo pravo vreme, pred novogodišnje raspoloženje. Ljudima treba veselja, više nego tuge, a ja sam čovek koji ima mnogo balada i brzih pesama, a u ovom trenutku mislim da mi je nedostajala jedna brza pesma – kaže Željko.

Samardžić je trenutno na turneji po Americi i raduje ga što će se družiti sa našim ljudima u dijaspori.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here