ATA IMAGES
Saša Popović

Biznismen Saša Popović je, prema pisanju medija, odlučio da uz pomoć advokata sastavi testament u kojem je naznačio kome ostavlja svu svoju imovinu.

Kako piše “Scandal”, od kada je Saša Popović prodao svoje deonice “Granda” počeo je da ulaže u različite poslove i sa svojom suprugom pokrenuo je čak nekoliko delatnosti, koje će njihovoj deci obezbediti bolju budućnost.

Ipak, svestan vremena u kome živimo, Saša je navodno sastavio testament, kako bi na vreme osigurao svoju porodicu.

– Sale se konsultovao sa svojim advokatom i rešio da ipak sve ostavi Suzani. Ona je mlađa od njega petnaest godina, ali on u nju ima najviše poverenja i siguran je da će ona umeti da se snađe sa svom imovinom koju poseduju – tvrdi izvor pomenutog lista i dodaje:

– Ima on poverenja i u svoju ćerku, kao i u Suzaninog sina kog je odgajao kao da je njegov. Ali opet je rešen da sve prepusti Suzani, za koju veruje da će sve dalje podeliti po savesti i kako bi i on. Svakako ne misli on da mu se bliži kraj, samo je svestan vremena u kome živimo i da je potrebno da i to reši, tačnije da ima testament i sa tim se i Suzana slaže. Ali pred njima dvoma je tek život i planovi.

Suzana Jovanović će, kako se navodi, nakon što testament i zvanično bude sastavljen, biti bogatija za nekoliko miliona, ali kako su ona i Saša u skladnom braku, ne osvrće se na to, već svoju pažnju posvećuje suprugu i trudi se da zajedno uživaju u svakom novom danu.

2 COMMENTS

  1. Само у Србији народ баца паре на хармоникаше и кафанске певаче. Чудо је да у земљи још увек има људи који покушавају да граде будућност поштеним радом.

  2. Popović zamišlja da je u Americi, pa može da ostavi testamentom kome hoće. Deca i svi ostali zakonski naslednici dobiće pola od onoga što bi im pripadalo kada ne bi bilo testamenta. To je tako u Srbiji! Kod nas deca ne moraju godinama ni da viđaju roditelje, ali im kao “akcionarima” uvek pripada polovina od onog što bi dobili bez testamenta. Apsurdno, ali je tako kod nas!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here