Poslanici će Putina moći da poljube samo na televizoru

0

Skraćen spisak poslanika koji će biti na Vojnoj paradi 

 

Šef poslaničkog kluba naprednjaka Zoran Babić u razgovoru za "Alo!" kaže da je dobio poziv i da će se on i predstavnici ove stranke rado pojaviti na događaju.

 

– Ne znam gde ćemo sedeti i da li je to baš VIP loža, bićemo na tribinama. Neko se sigurno ozbiljnije bavio time ko sve treba da bude pozvan, znam samo da su pozivnice dobili predsednica Skupštine Maja Gojković, potpredsednici, šefovi poslaničkih klubova i neki od članova odbora – jasan je Babić.

 

U isto vreme Borislav Stefanović, kao šef poslanika Demokratske stranke, kaže da mu nije jasan spisak zvanica.

 

– Smatram da je trebalo pozvati još neke ljude, ali mi se u ovom trenutku to ne komentariše – jasan je on.

 

Šutanovac: A ja? A ja!?

Bivši ministar odbrane, a sada poslanik DS-a u parlamentu Dragan Šutanovac, pak tvrdi za "Alo!" da je u pitanju velika sramota.

 

– Mislim da je ovo velika bruka, pogotovo što nisu pozvali bivše ministre odbrane, a njihova je zasluga što će parada uopšte biti održana. Nisam pozvan, očigledno je da ovima na vlasti smetamo – objašnjava Šutanovac za "Аlo!".

 

Lider Nove stranke Zoran Živković je dobio pozivnicu, ali kaže da neće prisustvovati paradi.

 

– Dobili smo pre neki dan dopis u kojem je traženo da se u roku od tri sata izjasnimo o dolasku. Kada sam pogledao u raspored, video sam da ne mogu da prisustvujem. Danas sam dobio pozivnicu i propusnicu za centralnu ložu – rekao je Živković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here