Pošta Srbije / Igor Đukanović
Nova adresa na odličnoj lokaciji

Pošta 11000 Beograd 6 preseljena je iz Savske 2 na novu lokaciju u objektu DP “Boreli”, Nemanjina 4 (ugao Nemanjine ulice i Hajduk-Veljkovog venca).

Poštu je u novom poslovnom prostoru gde je danas otpočela sa pružanjem usluga korisnicima, otvorio Zoran Đorđević, v.d. direktor Pošte Srbije.

– U okviru dogovora sa Vladom Srbije po kome se objekat u Savskoj 2 predaje Direkciji za imovinu 14. septembra, danas smo otvorili novu modernu poslovnicu, urađenu po najsavremenijim standardima, na odličnoj lokaciji. Za sve naše korisnike koji su do juče koristili usluge stare pošte 6 omogućili smo sve servise dostupne i u Glavnoj pošti. Nastavljamo sa povećanjem dostupnosti poštanskih usluga, a samo jedan od naših planova je i skoro otvaranje nove pošte u zgradi Skyline-a u Kneza Miloša. Verujem da će naša nova poslovnica ulepšati izgled ovog dela grada, na zadovoljstvo građana i korisnika – rekao je Zoran Đorđević.

Poštin Paketomat

Pošta 11000 Beograd 6, na devet šaltera, pruža poštansko-finansijske usluge, prijem i isporuku pošiljaka, usluge menjača i prodaje poštanskih vrednosnica. Ispred objekta pošte, korisnicima je dostupan Poštin paketomat 11853.

Radno vreme pošte je radnim danima od 8 do 20 časova, subotom od 8 do 15 časova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here