Printscreen
Danijela, majka dečaka

Majka Dragana Drljića koji je prekjuče skočio sa mosta na Tamišu i utopio se u reci, a čije telo su ronioci juče izvukli na kopno, kaže da se i dalje nada da će njen sin od nekuda doći iznenada

Danijela je van sebe od kad je ugledala beživotno telo njenog jedinca i neprestano se pita kako je mogao da naudi sebi, ali i njoj i čitavoj porodici, ostavivši za sobom večnu bol i patnju.

Nesrećna žena kaže da je, pored sada stradalog sina, za nju još jedno dete izuzetno mnogo vezano i brine je kako da njoj saopšti da Dragana više nema.

– Imam poćerku od osam godina koju volim kao da sam je rodila. Ona je ćerka čoveka kojeg volim, mog muža. Dragan ju je izuzetno voleo, kao i ona njega. Juče me je, dok sam čekala Dragana pored Tamiša u nadi da se negde sklonio, ona zvala i pitala me je: “Majka, gde si”.

Rekla sam joj da moram da razgovaram nešto sa Draganom. Ubrzo su ga našli u hladnom Tamišu.

– Sada na najveću bol imam i problem kako da objasnim detetu da mog sina više nema i da nikada neće doći. To je ogroman problem i strahujem da ne čuje od nekog drugog na loš način, jer je mala i ne razume stvari koje ni mi odrasli takođe ne razumemo – ističe Danijela.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here