Povratak Vitni Hjuston…na kokain?

0

Samo nekoliko meseci nakon što je gostovala u emisiji Opra Vinfri šou u kojoj je "otvorila srce i dušu" i govorila o braku sa Bobijem Braunom i problemima sa kokainom, Vitni Hjuston nastupila je "pod uticajem" na jednom koncertu u Australiji.

 

Srceparajuća priča kojom je najavila veliki povratak na muzičku scenu, koju je legendarna RnB zvezda ispričala Opri, pala je u vodu, odmah nakon pevačicinog nastupa u Brizbejnu.

 

Vitni Hjuston uveliko promoviše svoj novi album, a tim povodom je krenula i na kraću australijsku turneju. Prvi nastup, i razočaranje fanova je bilo očigledno. Vitni je izašla na binu potpuno dezorijentisana, a nekoliko puta je morala da napravi i pauze između izvođenja pesama. Jedna pauza je trajala čak 20 minuta, "kako bi došla do daha", rekao je jedan od posetilaca, piše "Dejli Mejl".

 

 

 

Ovo je pevačicin prvi nastup u Australiji od 1988. godine, a nakon samo dve pesme bilo je jasno da će biti i poslednji…bar neko vreme.

 

"Videlo se da je bila na nečemu", pričao je razočarani fan nakon koncerta. "To je bila prava sramota. Zvučala je kao da nikada u životu nije pevala. Ovo je bio prvi koncert sa kojeg sam izašao".

 

Vitni (46) je čak tokom izvođenja legendarne numere "I will always love you" prekinula pevanje kako bi uzela peškir i malo vode da se rashladi.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here