Povređena Slađana Milošević

0

Brat je odvezao u bolnicu: Slađana Milošević

Maler koji je poterao pevačice se nastavlja. Posle Lepe Brene koja je nedavno slomila obe ruke posle pada na terasi, noć petak na subotu bila je kobna za Slađanu Milošević (58) koja je pala i zadobila teške povrede. Nije poznato kako je do nesreće došlo, a umetnicu je u njenom stanu pronašao brat Goran Milošević koji je odmah odvezao u bolnicu.
– Dežurni ortoped i osoblje VMA, u čijoj blizini Slađana stanuje, odbili su da joj pruži prvu pomoć! Lekar se nije ni pojavio a tehničarka je umetnici i njenom bratu odgovorila da pomoć potraži negde drugo. Ime lekara nismo još saznali, a Slađana se za pomoć javila lekarima privatne prakse – piše na zvaničnoj Fejsbuk stranici poznate umetnice. Prilikom pada ona je zadobila povrede grudne kosti, šake i zglobova, nagnječenje unutrašnjih organa, ugruvana je i sva u modricama, piše u saopštenju koje je objavljeno na Fejsbuku.
Inače, VMA je bolnica koja je nekada radila isključivo sa vojnim osiguranicima, a sada i za civile dežura sredom, dok ostalim danima pacijente upućuje u ostale zdravstvene ustanove koje su tog dana dežurne ili u Urgentni centar.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here