Youtube/Tamara Kalinić
Tamara Kalinić

Dua Lipa, pevačica albanskog porekla, danima niže provokacije na društvenim mrežama svojim objavama o Kosovu i Velikoj Albaniji.

Na njen poslednji potez sada je odreagovala i uticajna srpska blogerka Tamara Kalinić.

Dua Lipa je, naime, objavila fotografiju mape Velike Albanije, identičnu kao sa drona na utakmici Srbija-Albanija uz skandalozan komentar, što je, očekivano, izazvalo lavinu besa.

Njenu objavu zatim je prokomentarisala Tamara Kalinić, srpska blogerka i influenserka koja već godinama ima uspešnu karijeru u inostranstvu, a koja je sada jasno izrazila svoj stav.

– Ovo je tako nepotrebno na profilu koji treba da bude o muzici – napisala je Tamara Kalinić, a prenosi “Telegraf JET SET”.

Prethodno, Dua Lipa obajvila je i post u kome navodi da “Kosovo nije Srbija”, koji je zatim zbog velikog broja prijava uklonjen sa društvenih mreža.

4 COMMENTS

  1. kosovo i srbija i Montenegro makedonija hrvaska slovenija bosna i albanija toje jugoslavija ziva bila još 1001 godina svi smo isti ovo vam piše rom iz montenegra

  2. Dua Lipa, je svjetski poznati muzicki umjetnik, koja je rodjena u Engleskoj, a na Kosovu boravila, prvi put, izmedju 12. i 15 god. svoje starosti. Iz tog perioda pocinje njen patriotizam prema novo stvorenoj drzavi. Biti patriota je nesto uzviseno, ali biti patriota za komad teritorije, koja je silom otrgnuta od medjunarodno priznate drzave, pomalo moze da lici na podrzavanje svetskog kriminala u otimacinama (mnozina) tudjih teritirija, sto je na zalost danasnja svakodnevnica. Kosovo-Albanci imaju svoju drzavu Albaniju, ali zive u drzavi Srbiji, kao ti, Kosovo-Albanac (da li si izvadila pasos), koja zivis u Engleskoj.
    Kako si sama navela, u Englesku se vratila zbog muzike. E sada jedno pitanje, za tebe Dua: Ako dio tvoje baste uzme komsija (Ali bez referenduma ili bez saglasnosti tvojih komsija)
    i proglasi svojom bastom, da li ces biti saglasna? Dijete, ti treba da znas, da neke druge drzave, su spremne boriti se do posljednjeg Kosovo-Albanca, za svoje pljackaske ciljeve. Ja sam imao i drzavu i djetinstvo, imao sam i ideale, ali dodjose nepozvani oni koji ruse, pale, ubijaju i kradu zlato iz trezora, da bi stvorili demokratiju. Zato ti dajem savjet; cuvaj se i budi oprezna, prema onima koji govore mnogo o demokratiji.
    A pomisli na mene, ja sam jos uvijek ponosni Jugosloven, ali bez domovine. Razmisli.!
    Ali, ja cu uvijek slusati tvoju muziku, imas palac gore. Drzi se muzike.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here