Tanjug
Vjačeslav Volodin

Predsednik Državne dume Rusije Vjačeslav Volodin je savetovao “uvređene” zapadne lidere, za koje, kako je rekao, više niko ne glasa u njihovim zemljama, da traže sastanak sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom kako bi mu se izvinili i ispričali o svojim gresima.

– Najbolje bi bilo da posavetujete te evropske lidere koji su se uvredili, namrgodili, koji nemaju takvu popularnost u svojim zemljama i za koje niko više ne glasa. Moraju, što je pre moguće, da stanu u red kako bi ih primio naš predsednik, da dođu, da se izvine, čestitaju mu pobedu na izborima i ispričaju o svim svojim gresima – rekao je on na plenarnoj sednici.

U Rusiji su održani predsednički izbori 15-17. marta.

Vladimir Putin osvojio je 87,28 odsto glasova na predsedničkim izborima, saopštio je Centralni izborni komitet nakon obrađenih 100 odsto glasačkih listića.

Nikolaj Haritonov osvojio je 4,31 odsto glasova, Vladislav Davankov – 3,85 odsto, a Leonid Slucki – 3,20 odsto glasova. CIK će objaviti zvanične rezultate izbora na specijalnoj sednici u četvrtak.

Za aktuelnog šefa države je glasalo više od 76 miliona birača, što je, takođe, rekordni pokazatelj. CIK će zvanične rezultate izbora objaviti na specijalnoj sednici 21. marta.

1 COMMENT

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here