Predstavljen VII Vip beach masters 2014.

0

 

U beogradskom restoranu Plej je svečano najavljen VII Vip Beach Masters 2014. – Prvenstvo Srbije u odbojci na pesku, kao i III Vip Beach Volley liga, u prisustvu uglednih gostiju, predstavnika gradova domaćina, odbojkašica, odbojkaša i predstavnika medija. U prijatnom ambijentu, gostima su se obratili Aleksandar Boričić, predsednik OSS, Dejan Turk, direktor Kompanije Vip mobile, i Jang Vung Li, direktor Kompanije LG Elektroniks, generalnog sponzora VII Vip Beach Mastersa 2014. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku.

Na početku svečanosti pročitano je pismo Vanje Udovičića, ministra omladine i SPORTa u Vladi Republike Srbije.
"Odbojka na pesku je olimpijski SPORT i raduje me što se kao takav već nekoliko godina uspešno razvija i populariše u Srbiji. Svaki projekat koji animira, najpre decu i mlade, a zatim i celokupno stanovništvo da SPORT prigrle kao sastavni deo svojih života, naići će na podršku Ministarstva omladine i SPORTa. Kroz ovo takmičenje, odbojka na pesku se razvija kao profesionalni SPORT u Srbiji. Velikim radom i upornošću, nadam se da će jednog dana dostići popularnost i uspeh koji dvoranska odbojka ima u Srbiji. Pozivam sve da isprate ovo takmičenje, roditelje da povedu decu da ga vide, a zatim da se i sami oprobaju u ovom SPORTu, a takmičarima i srpskim timovima da nastave da vredno treniraju kako bi bili u top formi za nadmetanja na najvećim međunarodnim turnirima u odbojci na pesku", rekao je Udovičić uz izvinjenje što nije mogao lično da prisustvuje doađaju.

Aleksandar Boričić, predsednik OSS, predao je Dejanu Turku, direktoru Kompanije Vip mobile, dres reprezentacije Srbije sa brojem 9.

Vladimir Grbić, potpredsednik OSS i promotor Vip Beach Masters 2014. predstavio je plan odigravanja utakmica u okviru VII Vip Beach Mastersa 2014. – Prvenstva Srbije u odbojci na pesku, odnosno III Vip Beach Volley lige, koja će se ove godine igrati u 12 gradova: Novom Pazaru, Užicu, Kruševcu, Novom Sadu, Kraljevu, Bačkoj Palanci, Velikom Gradištu, Baču, Somboru, Kanjiži, Temerinu i Beogradu.

Kenet Dži, direktor poslovne jedinice za mobilne uređaje Kompanije LG Elektroniks i Aleksandar Vukosavić, menadžer uređaja i dodatne opreme Kompanije Vip mobile, predstavili su LG G 2 mini zvanični telefon takmičenja.

Za predstavnike medijskih kuća organizovana je nagradna igra, a Kenet Dži je pobedniku, Miodragu Kuzmanoviću, novinaru časopisa Svet kompjutera, predao nagradu – telefon LG G 2 mini. Pored srećnog dobitnika i Vladimir Grbić je primio zvanični telefon ovogodišnjeg prvenstva.

 

Raspored turnira

 

30. maj – 1. jun: Novi Pazar
6. – 8. jun: Užice
13. – 15. jun: Kruševac
20. – 22. jun: Novi Sad
27. – 29. jun: Kraljevo
1. – 5. jul: EP “Novi Sad masters"
11. – 13. jul: Bačka Palanka
18. – 20. jul: Veliko Gradište
25. – 27. jul: Bač
1. – 3. avgust: Sombor
8. – 10. avgust: Kanjiža
15. – 17. avgust: Temerin
22. – 24. avgust: Beograd – Balkansko prvenstvo
27. – 30. avgust: Beograd – Finale prvenstva

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here