Premijer Australije namigivao penzionerki koja radi u hot-lajnu

0

Pozdrav za seksi penzionerku: Toni Abot
 

Žena koja se predstavila kao Glorija rekla je: "Radim na telefonskoj seks-liniji kako bih sastavila kraj s krajem". Na te reči, kamera je uhvatila Abota kako namiguje i smešši se u pravcu voditelja Džona Fejna koji je bio preko puta, ali ne u kadru.
 

Sumnje

Neki Tviteraši upitali su da li je "Glorija" stvarno penzioner, ili je možda sklona laburistima. Prošle nedelje, naime, gospodina Abota je na TV-u ispitivala penzionerka po imenu Vilma Vord, za koju se kasnije utvrdilo da snažno podržva Laburističku partiju i da je jedan od najvećih obožavalaca bivšeg prvog ministra Kevina Rada.

Dok je žžena dalje govorila, Abot se jošš nekoliko minuta cerio, a onda pogledao pravo u kameru i povratio ozbiljan izraz lica. Vladini predstavnici za šštampu rekli su da je prvi ministar namignuo da potvrdi Fejnu da je spreman da odgovori na pitanje.

 

Senatorka zelenih Sara Henson-Jang kritikovala je prvog ministra i nazvala ga "totalnim ljigavcem".

– Umesto da uzme za ozbiljno njenu zabrinutost zbog siromašštva i bolesti, on namiguje i kezi se, sve ššto mogu da kažžem prvom ministru za to je da je to ljigavo.

 


 

Abot, koji je već ranije suočen sa optužžbama da je seksista, najglasnije od bivšše prve ministarke Džulije Gilard, kasnije u emisiji je pokuššao da dođe do odgovora za penzionerku.

– Ja sam 67-godiššnja penzionerka. Imam tri neizlečive bolesti, dve su opasne po žživot. Prežživljavam sa oko 400 dolara dvonedeljno kad platim stanarinu. Radim na seks-liniji da izađem na kraj. To je jedini način za mene – rekla je žžena iz Vorburtona na zapadu Sidneja.

Potom je upitala prvog ministra da joj kažže na čemu jošš da šštedi.

– Hrana, struja, ogrev, Božžić, rođendanski pokloni za unuke ili mi svi treba samo da se pomremo i sklonimo vam se s puta – rekla je nesrećna žena.
 

Abot je odgovorio da "apsolutno" razume da žživi tešško i insistirao na tome da će ona i dalje moći da dobije nadoknadu onda kada bude ukinut porez na aero-zagađenje.

 

Kako se rasprava o incidentu širila, jedan od producenata emisije "zacvrkutao" je na Tviteru, rekavši da je to bilo iznenađenje za sve njih.

 

– Mi smo bili iznenađeni kao i svi ostali – napisao je Den Zifer.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here