Prevare u SMS igrama na sreću

0

 

Samo vi šaljite poruke… Nećete dobiti ništa, ali ćete zato izgubiti dosta

 

 

Tužilaštvo za organizovani kriminal prethodno je saopštilo da je danas u Beogradu uhapšeno 14 osumnjičenih da su zloupotrebom SMS igara na sreću pribavili protivpravnu korist od više stotina hiljada evra.

Tužilaštvo je navelo da je ta kriminalna grupa otkrivena zahvaljujući informaciji Državne lutrije Srbije i saradnji te institucije sa nadležnim organima.

U Državnoj lutriji ističu da u interesu istrage u ovom trenutku ne mogu da govore o pojedinostima, ali da će pružiti punu ekspertsku podršku svim istražnim organima.
 

"Otkrivanje ovog pokušaja zloupotrebe govori o tome da je DLS opremljena i obučena da uvek brzo i efikasno zaštiti svoje igrače, koji mogu da budu sigurni u najveći stepen bezbednosti uloga", navodi se u saopštenju.

Zahvaljujući najsavremenijim tehnološkim rešenjima i praćenju trendova u Evropi i svetu, ekspertski tim Državne lutrije Srbije prati sve novine u komunikacijskim sistemima i na Internetu, te će uvek reagovati brzo, efikasno i sprečiti svaku moguću zloupotrebu u cilju zaštite svojih igrača, navodi se u saopštenju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here