MUP
Zaplenjena droga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su dve osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv jedne osobe biti podneta krivična prijava za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policijski službenici su, juče u Novom Beogradu, prilikom kontrole osumnjičenog M. R. (1996) pronašli paket sa više od 100 grama droge za koju se sumnja da je heroin.

U drugoj akciji u Beogradu, uhapšen je S. B. (1983), u čijem su stanu na teritoriji Voždovca, policijski službenici pronašli 27 kesica sa heroinom, vagicu za digitalno merenje, kao i manju količinu novca.

Takođe, policija je, 5. maja ove godine u Zemunu, kod tridesetčetvorogodišnje žene pronašla kesu sa manjom količinom amfetamina.

Osumnjičenima M. R. i S. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima, dok je protiv tridesetčetvorogodišnje žene podneta krivična prijava.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here