Youtube/Profesor Zec - zvanični kanal
Zoran Drakulić

Tradicionalni godišnji prijem Srpskog poslovnog kluba Privrednik održan je u bašti ovog kluba, a prisustvovao mu je veliki broj zvanica.

Uspešni srpski biznismeni, članovi Kluba koji je u januaru ove godine proslavio dve decenije postojanja, ugostili su predstavnike domaćih i stranih kompanija, Vlade Srbije, državnih institucija i brojne strane diplomate.

Goste je pozdravio predsednik Kluba Zoran Drakulić. On je rekao da je Klub, posle trogodišnje pauze zbog pandemije korona virusa, ponovo primio goste. U svom obraćanju osvrnuo se i na globalnu situaciju, ukazujući da svet, posle korone čeka recesija, inflacija i visoke kamate.

– Čeka nas vreme suočavanja s neverovatnim cenama energije, posebno struje i gasa, kao i rekordnim cenama hrane i đubriva – naveo je on.

Članovima kluba, srpskim privrednicima, predsednik kluba je čestitao 20 godina postojanja i rada Privrednika i poželeo da da uspešno posluju kao i do sada, da zapošljavaju najbolje u Srbiji, da čuvaju i dobro plaćaju svoje zaposlene.

– To je naš najveći doprinos Srbiji koji smo sledili za 20 godina postojanja Kluba – kazao je Drakulić.