Prodaje nevinost da plati školovanje

0

Ona je samo jedna u nizu devojaka koje su poslednjih godina pokušale da zaraditi na svojoj nevinosti, i to uglavnom kako bi platile školovanje, ali ova Irkinja je najmlađa do sada. Bivša polaznica katoličke škole postavila je oglas nkoliko dana i navodno su ponude počele stizati istoga trena.

 

Novinar tabloida „Sunday Life“ je pokušao da stupi u kontakt s devojkom predstavivši se kao biznismen koji nudi najviše, 3.000 funti. Iako detalji uplate nisu bili dogovoreni, devojka je pristala da se nađe s novinarom s kojim je razmenila nekoliko SMS poruka.

 

U jednoj od poruka je opisala sebe: ”Sledeće nedelje ću napuniti 17 godina, ali izgledam znatno starije. Visoka sam, nosim veličinu 42, grudi su mi puna četvorka, imam dugu smeđu kosu i tri piersinga.”

 

Uz opis je još i dodala: ”Zapravo, mogu to da obavim svake subotu. Želite li me celu noć? Šta zapravo želite?” ”Usput, novac mi predajte u ruke pre seksa. Ne želim da me prevarite. I verojatno ću biti jako pijana, jer bih inače bila stidljiva. Je l’ to u redu?”

 

Prošle godine nevinost je prodavala 18-godišnja Rumunka Alina Percea. Godinu dana ranije to je učinila Amerikanaka Natali Dilan, koja je tražila naknadu od milion dolara. Za milion evra nevinost je bila sprema da izgubi i Italijanka Rafela Fiko.

Devojka je poslala i kopiju pasoša kako bi potvrdila svoje godište, a ponudu povisila na 6.000 funti tvrdeći da joj je neko drugi ponudio 5.000. Novinar je više puta pokušao da je odgovori od nauma pre nego što se sastali.

 

Devojka mu je prilikom susreta objasnila da se na ovaj potez odlučila pošto su joj roditelji ukinuli džeparac i zato jer ne želi da radi neke usputne poslove kako bi zaradila. Novac joj treba za dale školovanje. Pošto je novinar otkrio njen identitet, devojka je na pozive drugih novinara odgovarala da se radilo samo o šali.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here