Proleće kao jesen

0

 

Zna recept za uspeh – kapiten Crvene zvezde Nikola Lazetić

 

 

Crvena zvezda je prvi deo sezone završila kao lider Jelen Superlige Srbije sa tri boda više od najljućeg rivala Partizana i čak 16 ispred Vojvodina i OFK Beograda.

 

Kapiten kluba s "Marakane" Nikola Lazetić izjavio je da crveno-beli moraju da nastave sa dobrim rezultatima u nastavku sezone u domaćem prvenstvu. Crvena zvezda je pre dva dana počela pripreme da prolećni deo sezone u Jelen Superligi.

"Potrebno je da igramo isto kao jesenas. Dakle, mora da se uđe u svaku utkamicu maksimalno bez obzira na ime protivnika, uslove na terenu ili u kakvom sastavu igramo. Samo ukoliko svi damo 100 odsto svojih mogućnosti na svakoj utakmici možemo da se nadamo osvajanju trofeja", rekao je Lazetić i dodao:

"Jako je važno da istaknemo da smo u sjajnoj atmosferi završili prvi deo prvenstva i u sličnom raspoloženju počeli smo s radom u 2010. godini. Motiva ima na pretek, želimo da završimo započeti posao. Sada su tu i novajlije, od starta smo krenuli sa dobrim radom i znamo da samo s maksimalnim zalaganjem i odnosom prema grbu koji nosimo možemo da ostvarimo naše želje, a to je dupla kruna."

Lazetić kaže da je period loše igre daleko iza Crvene zvezde.
 

"Naš cilj nije bio da prijatno iznenadimo brojne neverne Tome, već da svim ljudima koji iskreno vole ovaj klub pokažemo da je period loših rezultata iza nas i da je Zvezda bila i biće najveća. Mislim da su vrlo brzo svi shvatili da ovaj klub nikada ne smeju da otpišu, zbog čega očekujem da će nam biti teže u nastavku prvenstva. Međutim, ponavljam, pristupom kao iz prvog dela sezone možemo da se održimo na vrhu tabele, a takokođe i da u Kupu stignemo do trofeja", smatra kapiten crveno-belih.

 

Zvezda opet u blokadi
Račun Crvene zvezde opet je blokiran usled novih potraživanja nekadašnjih fudbalera crveno-belih, istakao je generalni sekretar Andrija Kleut.
"Račun nam je u blokadi, ali to je sasvim normalno imajući u vidu s kakvim problemima se susrećemo. Znali smo gde dolazimo, ali je situacija ipak teža od očekivane. Nekadašnjim igračima i trenerima duguje se oko dva miliona evra. U Sloveniji sam se nagodio sa advokatom Mirnesa Šišića. Isplatićemo mu 450.000 evra u tri rate. Iako je oprostio sumu od 300.000 evra, mi nemamo ni ovaj novac da mu damo. A tu su još Lukaš, Betolingar, Đokić i mnogi drugi. Nekoliko slučajeva je na arbitraži" objasnio je Kleut i dodao da će račun Crvene zvezde uskoro biti odblokiran jer će Lans, Kodžaeli i Santander uplatiti novac koji duguju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here