Promenite seksualni život za samo 15 minuta

0

Još samo da to i primenite…
 

Nije da svi muškarci beže iz kreveta posle seksa, kao što nisu ni apsolutno sve žene poklonice maženja, ali vrlo je velika verovatnoća, ako ste muško, da ste spremniji u predigri nego u postigri. A nauka nam govori da je i tekako bitno da se smirimo i dođemo k sebi nakon uzbuđenja.

 

15 minuta maženja posle seksa naime pojačava zadovoljstvo vezom, tvrdi nekoliko novih istraživanja.Jedno od istraživanja odvijalo se u blizini Toronta gde je ispitano više od 450 odraslih osoba o njihovim postkoitalnim aktivnostima i zadovoljstvu vezom.

 

Trajanje maženja posle seksa pokazalo se povezanim s većim seksualnim zadovoljstvom i većim zadovoljstvom ljubavnom vezom. Dokazano je da je vreme naposredno nakon seksa kritično razdoblje za stvaranje osećanja zadovoljstva intimnom povezanošću.

 

Ali ne gledaju svi parovi jednako na maženje posle seksa. Stereotipno je razmišljanje da žene žele da se maze, a muškarci ne. Ali stereotipi postoje kako bi ih razbili. Pa ponekad muškarci žele koji minut odmora u zagrljaju s voljenom, dok ona baš i nije za to.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here