Printscreen
Danijela Pantić

Porodica Danijele Pantić, u svim životnim situacijama i preprekama, daje joj snagu i vetar u leđa, te joj je oduvek na prvom mestu. Jedno od omiljenih TV lica i dan danas je voditeljka “Slagalice” , koju je godinama publika gledala u pomenutom kvizu.

Nekoliko godina bila je odsutna sa malih ekrana, ali se se pre dve godine godine vratila na male ekrane emisijom o zdravoj ishrani na “Kitchen TV”, a pored toga pokrenula je i sopstveni biznis – sada drži i radionice o zdravom načinu ishrane.

Danijela je 2013. godine izgovorila sudbonosno “da” suprugu Nenadu Coniću, koji je ljubav njenog života i dobili nekoliko meseci kasnije sina Ignjata, koji ih je potpuno očarao. Tada se pisalo da se voditeljka odlučila na porođaj kod kuće, što joj je, donelo niz problema kasnije sa birokratijom, budući da nije mogla odmah da upiše dete u matičnu knjigu rođenih.

O upoznavanju šest godina mlađeg supruga i njihovom zbližavanju Danijela je govorila ovako:

– Nenad i ja smo radili zajedno, upoznali smo se na jednom projektu Evropske unije, i bili smo upućeni jedno na drugo. Jednom smo otišli zajedno u bioskop – oboje smo filmofili, ali nam se ukusi razlikuju, on više voli američke klišee, a ja evropski film. Ubrzo smo počeli da se družimo i shvatili da ipak imamo mnogo zajedničkih interesovanja, od skijanja, putovanja, izlazaka…

– Isprva mi je bilo pomalo čudno, šta ću ja s mlađim, nisam ni pomišljala da ćemo biti u vezi, ali Nenad je vrlo zreo i tačno je znao šta želi. Nije mu bio problem ni to što sam javna ličnost, kao što se dešavalo u mojim prethodnim vezama. Nije bio ni sujetan ni nesiguran, podržavao me je i nekako su se poklopile mnoge stvari koje su mi se dopale. Onda sam pomislila – ako ima toliko dobrih stvari u našem odnosu, godine su najmanji problem i ne treba se njima opterećivati – rekla je ona za “Gloriju” svojevremeno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here