M. N.
Dajanela Beli orlovi

Fudbaleri Belih orlova iz Dajanele upisali su prvi bod u društvu prvoligaša u Zapadnoj Australiji. Posle teškog poraza od Subijaka na startu, srpski klub je u drugom kolu odigrao nerešeno sa ekipom Kvinsa – 2:2 (1:1).

Gosti su se pokazali kao veoma jak rival i u dva navrata su vodili golovima Hinšelvuda u 35. i 58. minutu. Međutim, i Dajanela je u svojim redovima imala izuzetno nadahnutog Kristijana Despotovskog koji je znao da uzvrati Kvinsu istom merom.

Sin sportskog direktora Bobija Despotovskog pogađa je mrežu suparnika u 42. i 61. minutu i doneo zasluženi bod Orlovima, koji su do kraja propustili i nekoliko prilika da zabeleže pobedu.

Dajanela je igrala u sastavu: Pilkaridis, Kjuser, Lino, Kolvel, Taker, Meki, Blant (Marijal 57′), Mekgigan, Despotovski, Njegić (Anga Lopandža 90′), Mekenzi.

U duelu rezervnih timova slavio je Kvins rezultatom 3:1.

U narednom kolu Beli orlovi ponovo igraju na domaćem terenu, a goste im dolazi ekipa Džundalup Junajteda. Meč se igra u subotu, 9. aprila od 17.00 časova.

“Sveci” zauzeli vrh tabele

Iz vikenda u vikend ekipa Svetog Đorđa iz Brizbejna pruža sve bolje igre. U 3. kolu Treće Premijer lige Kvinslenda pred timom iz Vilavonga pao je Univerzitet Kvinslend – 3:0.

“Sveci” su bili bolji u svim elementima igre i sa dva gola Silve i jednim pogotkom Džordana Dejvija došli do ubedljivog trijumfa, drugog u tekućoj sezoni. Ova tri boda lansirala su srpski klub na vrh tabele sa sedam osvojenih bodova, a slede sa bodom manje Pajn Hils, Bejsajd Junajted i Tuvong.

U narednom kolu Sveti Đorđe dočekuje upravo ekipu Pajn Hilsa. Meč se igra u nedeljau, 10. april od 18 časova, na terenu u Srpskom centru u Vilavongu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here