Foto: Tanjug/AP
Robert Levandovski

Robert Levandovski svakim danom je sve bliži odlasku iz Bajerna. Bild javlja da napadač već duže vreme nije u dobrim odnosima sa svojim trenerom Julijanom Nagelsmanom. Njih dvojica totalno imaju različito viđenje kako bi tim trebalo da funkcioniše. Dok Nagelsman misli da bi Poljak trebalo više da igra za ekipu i tako omogući i ostalim saigračima da dođu do izražaja, on smatra da mora da bude uvek blizu gola i da ekipa treba njega da “hrani” loptama.

Pini Zahavi, agent Roberta Levandovskog, zakazao je sastanak za ovo popodne sa direktorima Bajerna Hasanom Salihamidžićem i Oliverom Kanom, a povod je njegov klijent.

Iskusni napadač već duže vreme želi da ide iz Bajerna, ali mu uprava to nije dozvoljavala, zbog čega želi ovog leta na napusti Minhen.

Zainteresovanih klubova ne manjka, a Zahavi bi na sastanku trebalo da predstavi ponudu Barselone. Katalonski mediji se nadovezuju n apriču i tvrde da levandovski i njegova porodica žele da žive u Barseloni i da neće praviti problem oko finansijskih uslova, prohvatiće znatno manju platu od one koju ima u Bajernu sano da ispuni želju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here