EPA
Vladimir Putin

Staljingrad je zauvek postao simbol neuništivosti ruskog naroda, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin.

Putin je čestitao 80. godišnjicu poraza fašizma u Staljingradskoj bitci: To je bila bitka za opstanak rastrzane, ali nepokorne zemlje.
– Sada, nažalost, vidimo da ideologija nacizma, u svom modernom obliku, u modernoj manifestaciji, ponovo stvara direktne pretnje bezbednosti naše zemlje. Ponovo smo prinuđeni da odbijamo agresiju kolektivnog Zapada – rekao je on na koncertu u čast 80. godišnjice pobede u Staljingradskoj bitci.
Spremnost zarad istine da se ide do kraja i učini nemoguće – bila je i jeste u krvi višenacionalnog naroda Ruske Federacije”, rekao je ruski predsednik.
On je istakao da je neverovatno da Rusiji opet prete nemačkim tenkovima “leopard”.
– Neverovatno, ali istinito. Opet nam prete nemačkim tenkovima “leopard”, na čijim oklopima se nalaze krstovi. I oni će se ponovo boriti sa Rusijom na tlu Ukrajine rukama … banderovaca (neonacista) – rekao je Putin, istakavši da Moskva ima čime da odgovori onima koji joj prete.
– Znamo da, uprkos naporima zvanične, suštinski korumpirane propagande nama nenaklonjenih zapadnih elita, imamo mnogo prijatelja, i to širom sveta, uključujući i Ameriku, Severnu Ameriku, Evropu – rekao je šef ruske države.
– Rusija je sigurna u svoju pobedu – siguran je Putin.

5 COMMENTS

  1. Za ujedinjenje Nemačke je Rusija podjednako odgovorna kao i SAD. Prvo što su ujedinjeni Nemci, zloupotrebom NATO pakta, uradili – to je rasturanje Jugoslavije i žigosanje Srba, pri čemu su im Amerikanci zdušno pomagali (jer im je Nemačka bila važnija od Srba), a Rusi se nisu suprotstavljali (jer im je Nemačka bila važnija od Srba). Pa sad sa “važnom” Nemačkom ratujte gde god hoćete, a Srbi su i dalje na pravoj strani istorije – na svojoj !!!

  2. Doći će Rusi ☦️
    Opet u Berlin
    Na svojim tenkovima
    Kao i u ratu protiv hitlera ,
    ovaj rat i podrška ukrijni od germana
    Govori da gorbačov tj Rusija nikad nisu trebali vratiti istočnu nemačku
    Jer zbog te iste nemačke 30 miliona rusa je dalo život za slobodu evrope
    Koja evo vidimo kako vraća

    🇷🇺☦️☦️☦️🇷🇺

  3. Rusi imaju covek koj kontrolira sve sam i to za CEO zivot, slobodni medije nemaju vise, ko se protivii rat ide u zatvor, ako ljudi izlazu na ulicu zbog icega ih prebijaju, u skolu se uci kako biti vojnik, kult « jak covek «  invazije i pritisak u kosiluku, kriminalci kao vojnici itd…uobste nikome to lici na nacizam ?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here