Radonjić: Igraćemo bolje uskoro

0

 Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić
 

"Dobro smo reagovali prosle lošeg drugog poluvremena iz prethodne utakmice protiv Borca, držali smo ritam svih 40 minuta i što je najvažnije pobedili. Odmah se okrećemo narednom rivalu jer protiv Mega Vizure želimo da nastavimo sa pobedama", rekao je Radonjić.

 

Košarkaši Crvene zvezde su pobedili FMP u Železniku rezultatom 87:65 u utakmici devetog kola Superlige i ostvarili su devetu pobedu. FMP je šesti na tabeli sa dve pobede i sedam poraza.

Zvezda je juče odigrala 61. utakmicu u sezoni, a Radonjić je rekao da je normalno što je njegova ekipa ušla u malu seriju lošijih nastupa. 

"Bilo je mnogo rada, truda, znoja, pritiska… Zajedno ćemo ovo da ‘iznesemo’ svesni da dolazi poslednji mesec rada u sezoni i da moramo da budemo na nivou. Trenutno igramo nešto slabije, ali će sve to uskoro da bude mnogo drugačije", rekao je Radonjić.

U Železniku nije igrao Tadija Dragićević, a trener crveno-belih je rekao da očekuje da će 28-godišnji košarkaš sutra početi normalno da trenira i da će najverovatnije biti spreman za subotnju utakmicu protiv Mega Vizure.

"Dragićević će već sutra početi sa treninzima, nije ništa ozbiljno i očekujem ga, ako ne u subotu protiv Mege, onda na prvoj narednoj utakmici. Svaki igrač nam je veoma bitan", rekao je Radonjić.

Trener FMP-a Milan Gurović je rekao da je Crvena zvezda zasluženo pobedila.

"Velika je razlika u kvalitetu. Mi smo došli u Superligu da učimo od boljih i očekujem da sledeće sezone budemo za 30 odsto bolji nego što smo sada", rekao je Gurović.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here