Foto: Ivica Veselinov / MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u subotu ekipi Krke iz Novog Mesta, u meču 11. kola ABA lige.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da su svesni da će Krka dati sve od sebe za pobedu u meču ABA lige, ali i da moraju biti spremni da u teškim okolnostima savladaju rivala.

– Svesni smo činjenice da idemo na gostovanje ekipi koja će dati sve od sebe da nas savlada na svom parketu. Moramo biti spremni da u otežavajućim okolnostima damo sve od sebe kako bi došli do novih bodova – rekao je Radonjić za klupski sajt.

Zvezda je prva na tabeli ABA lige sa devet pobeda i jednim porazom, a Krka zauzima 11. mesto sa tri pobede i sedam poraza.

Upitno je da li će za crveno-bele igrati Eron Vajt i Ostin Holins zbog povreda, a Ognjen Dobrić je posle meča sa Olimpijakosom u Evroligi (81:76) dobio temperaturu.

Košarkaš crveno-belih Marko Simonović rekao je da je svaka utakmica posle velike potrošnje u Evroligi teška, a da uz sve to imaju i problem oko sastava tima.

– Krka na svom parketu je uvek nezgodan protivnik koji ima iskustvo i u međuvremenu se pojačao. Ozbiljno uz sve poteškoće pristupamo ovoj utakmici, koja će biti druga u seriji od čak šest mečeva koje ćemo odigrati u periodu od samo 14 dana – zaključio je Simonović.

Meč između Krke i Crvene zvezde na programu je u subotu 11. decembra od 17.00.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here