Foto: ABA League/Dragana Stjepanović
Dejan Radonjić

Odveo ih je do titule i nema nameru da se priča tu završi. Dejan Radonjić prihvatio je produžetak saradnje sa Crvenom zvezdom, prema saznanjima “Danasa”.

Nije sve delovalo bajno za crveno-bele na početku sezone. Upali su u velike turbulencije, morali su da kažu zbogom Saši Obradoviću, ali se to ispostavilo kao ispravan potez. Crnogorski stručnjak posložio je kockice, u plej-ofu je sve izgledalo dovoljno dobro i epilog je šampionski prsten.

Sve to znači da će Radonjić voditi Zvezdu u novu evroligašku avanturu naredne sezone za koju se navijači nadaju da će biti konkurentnija nego ona prethodna. Ideja crnogorskog stručnjaka je da baza domaćih igrača bude nešto šira, a radiće se i na povratku nekih košarkaša sa kojima je saradnja u prvom mandatu bila uspešna.

To sve znači da bi Stefan Jović mogao još jednom da obuče crveno-beli dres, a Radonjić planira da “preotme” Luku Mitrovića od Podgoričana. Želja je da se Aleksi Uskokoviću priključi još jedan plejmejker sa ovih prostora, ali se radi i na pronalasku stranog igrača na toj poziciji.

Ono što je jasno jeste da će Kori Volden napustiti klub, a Lendri Noko će najverovatnije ostati. Šansu da zablista kod Radonjića pokušaće da iskoristi i Stefan Lazarević, koji je prebačen iz FMP-a.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here