Foto: ABA League/Dragana Stjepanović
Dejan Radonjić

Košarkaše Crvene zvezde u ponedeljak od 21 sat u derbiju drugog kola ABA lige dočekuju Podgoričane.

Posle utakmice protiv Fenerbahčea u Istanbulu očekuje nas meč protiv ekipe Budućost sa kojom smo ne tako davno igrali za titulu u ABA ligi, izjavio je trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić.

– Nažalost, moram da počcnem od zdravstvene situacije, Lazića i Vajta neće biti u timu, a Cirbes je u izolaciji zbog Kovida. Što se tiče Dobrića i Davidovca njihovo zdravstveno stanje je takvo da ćemo na dan utakmice doneti odluku. Na to nam se nadovezala i nova situacija sa Ostinom Holinsom, koji je nakon proklizavanja na utakmici sa Fenerbahčeom zaradio povredu i pitanje je da li će moći da igra – rekao je Radonjić za klupski sajt.

Budućnost je ove godine napravila vrlo respektabilan tim pun kvaliteta i iskustva igranja na najvišem nivou, dodao je Radonjicih.

– Takođe, povratkom trenera koji je doneo trofej ABA lige jasno su stavili do znanja da su im ambicije najviše. Zato je jako važno da svi budemo svesni težine zadatka, a da bismo odigrali meč iznad granica mogućnosti potrebna nam je velika podrška i svojevrsni “impuls” da damo i više od onoga što imamo u ovom trenutku. I da smo kompletni sigurno bi nas čekao težak meč – poručio je Radonjić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here