MN PRESS/Foto: Marko Metlas
Dejan Radonjić

Crvena zvezda je više nego ubedljivom pobedom nad Radničkim iz Kragujevca prošla u polufinale Kupa Radivoja Koraća.

Trener Dejan Radonjić je, očekivano, bio vrlo zadovoljan takvim izdanjem svojih igrača, posebno uz probleme sa koronavirusom koji je zahvatio tim.

– Imamo i sada probleme, kao i tokom poslednjih desetak dana koji su prilično uticali na taj period, jer osim psihološkog pritiska svakodnevnih testiranja i iščekivanja rezultatata, dobijali smo udare zbog kojih smo stigli tu bez mnogo igrača. Radujemo se što uopšte možemo da igramo. Nadamo se da će igrači pre svega biti zdravi. Momci su se trudili svakodnevno bez obzira na činjenicu da smo bez velikog broja igrača. Imali smo dobar odnos na meču. Ekipa Radničkog je takvog kvaliteta koji nam je omogućio da igramo rasterećeno. Videćemo koliko možemo da se pripremimo za polufinale i meč protiv Partizana – rekao je Radonjić posle utakmice.

U polufinalu ćemo gledati “večiti” derbi između crno-belih i crveno-belih.

– To je pitanje žreba, nije neuobičajno. Više smo se bavili zdravstvenim problemima. Izaći ćemo da pružimo maksimum, a za šta će to biti dovoljno videćemo – podvukao je Radonjić.

Trener Radničkog Ivica Vukotić bio je svestan razlike u kvalitetu u odnosu na Zvezdu.

– Došli smo da uživamo. Ovo je za nas uspeh, da budemo među osam ekipa u Srbiji. Čestitao bih Crvenoj zvezdi na izvenrednoj partiji. Želim im da se što pre oporave. Od ponedeljka već imamo važne utakmice, probaćemo da sačuvamo status prvoligaša – poručio je Vukotić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here