Raduljica se nije osvetio Milvokiju

0

 

SOLIDAN UČINAK: Miroslav Raduljica

 

 

Srpski reprezentativni centar Miroslav Raduljica je ponovo debitovao u NBA ligi, ovog puta u dresu Minesote, ali na gostovanju Milvokiju nije uspeo da spreči 14. uzastopni poraz Timbervulfsa – 98:84. Stručni štab Minesote je Raduljici ukazao šansu osam i po minuta, a za to vreme on je postigao četiri poena (šut 2/4) i imao dva skoka. Pri tom je naša "omiljena brada" igrala u više navrata pomalo, pa i nije mogao da na svom debiju za Timbervulfse uradi nešto više. Jer, čim bi ostvario nešto što bi bilo zapaženo, usledila bi izmena. Ipak, i to je bilo dovoljno da ga trener Flip Saunders pohvali, iako nije previše puštao Raduljicu na teren protiv kluba u kome je igrao prošle NBA sezone.
– Ima prilično brze noge za momka te veličine. A velike momke nije lako naći ovih dana – rekao je Saunders, koji bi od sledeće nedelje mogao da računa i na povređenog Nikolu Pekovića, pa bi tandem "Pekmen – (B) Raduljica" mogao da zaigra do kraja desetodnevnog ugovora koji je za sada ponuđen našem reprezentativnom centru.
Poput Pekovića, nije igrao ni Pero Antić, koga je trener Atlante posle nekoliko sjajnih partija neobjašnjivo ostavio na klupi. Međutim, to nije smetalo Houksima da sa 106:103 prekinu Detroitov niz od sedam uzastopnih pobeda, a svoj uvećaju upravo na toliko (usput govoreći, ovo je Atlanti bio 21. trijumf u poslednja 23 meča, pa otuda i njena liderska pozicija na Istoku).

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here