Španski teniser Rafael Nadal nije igrao niti jedan turnir posle Australijan opena, a prvi na kojem će nastupiti jeste Masters u Monte Karlu gde bi mogao da se sretne i sa Novakom Đokovićem.

Rafa je u Australiji stigao do četvrtfinala, gde je poražen od Stefanosa Cicipasa posle velikog preokreta, a posle toga je, zbog problema sa leđima preskočio Masters u Majamiju.

– Osećam se dobro, nisam imao nikakve probleme na treninzima, u dobroj sam formi. Nisam navikao da dođem na ovaj turnir sa ovako malo mečeva, ali se radujem izazovu koji me čeka. Nadam se da ću sezonu na šljaci početi na pravi način. Nisam igrao mnogo, ali sam imao uspeha i u tim situacijama ranije. Idem od dana do dana, korak po korak. Nadam se da ću ostati zdrav, to je najvažnije – rekao je Nadal.

Nadal je trenirao sa Janikom Sinerom, pa je novinare posebno zanimalo šta misli o potencijalnom susretu Italijana sa Novakom Đokovićem u drugoj rundi.

– Drago mi je zbog Janika, on je odličan momak. Ne mogu da pričam o njegovom potencijalnom susretu sa Đokovićem, jer ga u prvom kolu čeka težak rival Albert Ramos. Siguran sam da ni Janik ne razmišlja još o Novaku. Ako se suretnu, biće to težak meč za obojicu. Nole je osvojio grend slem, sigurno je mnogo trenirao na šljaci. Ali verujem da će biti velika borba – dodao je Nadal.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here