Razgovori sa svima koji žele dobro Srbiji

0

Sa politikom koju vodi Vlada Srbije ne može biti napretka. Razgovarao bih sa svim političkim strankama koje imaju ambiciju da popravljaju stanje u državi: Pajtić
 

Predsednik DS je naveo da se mora utvrditi koje to stranke zajedničkim nastupima mogu da ostvare dobar efekat i na izborima pobede vladajuću koaliciju.

 

Prema njegovim rečima, o koalicijama će se razgovarati pred izbore, a sada treba raspravljati o saradnji opozicionih stranaka.

 

"Spremi smo da razgovaramo oko toga šta preduzimati u parlamentu Srbije, šta preduzimati na drugim mestima da bi se ova Srbija u kojoj živimo učinila privlačnijom za život, da bi gradili pravnu i demokratsku državu i društvo, razgovaraćemo o tome koje su to zajedničke akcije", rekao je Pajtić i dodao da vlast danas ogromnu energiju troši na destrukciju, umesto na izgradnju, te zbog toga Srbija danas ima tri puta manje  investitora nego pre dve godine.

 

"Da je vladajuća stranka uložila onu količinu energije koja je uložena u rušenje gradonačelnika Kragujevca ili pokrajinske Vlade u izgradnju Srbije kao srećnijeg i boljeg društva, danas bi građani Srbije živeli bolje", rekao je Pajtić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here