Razmena bogatih turista

0

Vlasnici "Splendida" kažu da je česta pojava da gost tokom boravka u ovom hotelu želi da obiđe i ostale važne punktove regiona. A tu svoje mesto može, zasigurno, naći i Srbija.

 

 

Hotel "Splendid" tako prestaje da bude samo projekat najluksuznijeg hotela, već postaje koncept razvoja celokupnog regiona. Ovaj vrhunski hotel, inače, raspolaže sa čak 322 superior sobe, 13 velnes apartmana, četiri junior apartmana, penthaus i predsedničkim apartmanom.

 

Hotel " Splendid Conference & SPA Resort" otvoren je tokom cele godine. Posebno je atraktivan za poslovni i spa turizam. Objekat poseduje deljivu konferencijsku salu od 700 metara kvadratnih, čiji kapacitet iznosi 780 mesta, kao i prateće sadržaje za održavanje velikih poslovnih skupova, kao što su dodatne sale, medija centar, konferencijski bar i terasa. Konferencijski deo hotela opremljen je modernom tehničkom opremom.

Spa centar ovog luksuznog hotela prostire se na 3.000 kvadratnih metara i poseduje sve sadržaje koje zahtevni turista može da poželi. Osim glavnog restorana ”La bušola”, poseduje i restoran ” Window of Montenegro ", japanski restoran "Promenada", conferens bar, laundž bar, pul bar "Bracera" i "plažni bar " Ensenada".

 

Na krovu hotela nalazi se heliodrom. O popularnosti, ali i vrhunskoj usluzi hotela govori podatak da ga je u toku 2009. godine posetilo 21.132 gostiju, koji su ostvarili više od 90.000 noćenja. O kvalitetu usluge govore i brojne nagrade, pa treću godinu zaredom osvaja ”Wild Beauty Award Grand Prix" za najbolji hotel, u organizaciji Ministarstva turizma Crne Gore i Nacionalne turističke organizacije.

 

Član je organizacije ”Great Hotels of the world” i prošle godine je nominovan za "World Travel Award", u kategoriji najboljih evropskih "Conference & SPA Resort".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here