EPA/David Swanson
Bred Pit

Bred Pit se navodno grozno oseća zbog objave usvojenog sina Paksa s Instagrama iz 2020. godine, gde ga je on na Dan očeva u okviru svojih “storija” nazvao “je*eno odvratnim tatom” i “belosvetskim đubretom”, između ostalog. Prijatelji glumca za to, inače, krive Anđelinu Džoli, jer su sigurni da je “ona uticala na njega da zamrzi Breda”.

– Otkad su prošle godine, širenje te objave ništa dobro ne može da donese… A Bred, čak i kada su tako neke stvari u pitanju, uvek je poštovao glas svoje dece. Nikad ništa ružno za njih nije rekao, niti uopšte priča o njima u javnosti – kazala je za “Dejli mejl” izvesna osoba iz ekipe, koja se družila sa nekad omiljenim parom Holivuda.

Sve je to, veruje se čvrsto, “Anđelininih ruku delo”, dok Pit, sa druge strane, nikad nije želeo da reaguje ukoliko su deca u fokusu, kako bi ih spasao “udubljivanja u njihovu bitku”. Na kraju iste, inače, Džolijeva je izvojevala potpuno starateljstvo nad svom decom, dok njen bivši suprug ima pravo posete i to samo mlađih naslednika.

– Nema šta ona za njega nije rekla. Nije mu svejedno. Oni su mu sve i sada je slomljen – objašnjava izvor.

Podsetimo, Paksova objava bila je sledeća:

– Srećan Dan očeva ovom belosvetskog đubretu! Još jednom si pokazao da si odvratna osoba. Četvoro mlađe dece drhti od straha u tvom prisustvu, empatija ti je nula kada su oni u pitanju. Nemaš obzira. Nikada nećeš moći da razumeš koliko si loše uticao na našu porodicu, jer nisi sposoban za tako nešto. Najbližima si od života napravio pakao, konstantni. Možeš sebi, svetu, da pričaš šta god hoćeš, ali istina će se saznati. Tako da, srećan ti Dan očeva, je*eno odvratni ljudski stvore.

Bred se na konto objave nije oglašavao, ali njegovo okruženje tvrdi da mu nimalo nije svejedno i da je povređen, prenosi “Miror”. Prijatelj blizak Anđelini naglasio je kako “nema prostora za njega da bude žrtva, jer za sve nema koga drugog da krivi, do sebe”. Dodao je potom i kako “ona samo želi da nastavi dalje, ali da Pit drži i ne pušta”.

Par je nešto više od decenije proveo zajedno i, na kraju, “Branđelina” je neslavno završila svoje 2016, a to je izazvao izvesni incident iz privatnog aviona u kom je, prema glumičinim ondašnjim rečima, Bred bio “van sebe koliko je bio pijan”, te je jedno dete udario, a drugo davio.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here