Fudbaleri Real Madrida pobedili su Levante sa 3:2, u drugoj utakmici 4. kola La Lige, a srpski reprezentativac dobio je priliku tek u 83. minutu kad je zamenio dvostrukog strelca Karima Benzemu.

 

Madriđani su dominirali u prvom poluvremenu, koje su krunisali sa čak tri pogotka u roku od 15 minuta. Benzema je načeo mrežu protivnika u 25. minutu sjajnim udarcem glavom na asistenciju Danija Karvahala. Samo šest minuta kasnije isti igrač je udvostručio prednost.

Na 3:0 povisio je Kazemiro u 40. minutu. Vinisijus je prošao po desnoj strani i centrirao, a Brazilcu je ostao lakši deo posla da loptu pošalje iza leđ pa se sa tim rezultatom otišlo na odmor.

Drugo poluvreme trebalo je da bude rutina za izabranike Zinedina Zidana, međutim Levante se nije predavao. Najpre je Borha Majoral u 49. minutu smanjio ubedljivo vođstvo, da bi rezervista Gonzalo Melero u 75. doneo neizvesnost do samog kraja.

Poslednjih petnaestak minuta proteklo je bez velikih šansi na obe strane, ali je u nadoknadi vremena priliku za goste imao Majoral, koga je Tibo Kurtoa zaustavio, te svom klubu omogućio da zabeleži drugu pobedu u šampionatu. Luka Jović dobio je šansu pred kraj meča.

Posle četiri odigrana kola Madriđani su na drugom mestu sa osam bodova, dok je Levante ostao na šest bodova i petom mestu La Lige.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here