K1/Promo
Relja Popović

Poznati reper Relja Popović danas je na K1 televiziji rekao da uprkos svim lošim i teškim situacijama i vestima sa kojima se suočavamo tokom epidemije, ono što je za njega svetla tačka jeste to što je svakog dana sa suprugom Nikolijom i ćerkom Reom.

– Nema više radnih vikenda pa smo svakog dana zajedno i uživamo. Naša ćerka ima četiri i po godine i nije ni tatina ni mamina, već je svoja. To nam je mnogo važno i želimo da ima slobodu da bude ono što želi. Nikolija i ja smo tim, kod nas nema toga da nešto može kod mame, a nešto kod tate. Sve se dogovaramo i u svemu se slažemo – rekao je Relja u emisiji “Kec na jedanaest” na televiziji K1.

Relja je pre nedelju dana pokrenuo i svoj brend streetwear garderobe “Made in Balkan” na kojoj je kako kaže, dugo i naporno radio i nada se da će se dopasti i muškarcima i ženama.

Kako je rekao Aleksandri Jeftanović i Bošku Jakovljević, jugonostalgičan je.

– Ja sam rođen u Jugoslaviji i ma kako da se ta zemlja i njen naziv menjao vremenom, ja bih najviše voleo da se ne delimo i da granica nema. Zapravo, osim tih birokratskih procedura na granicama, mi smo u suštini veoma povezani – rekao je popularni reper na K1 televiziji.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime