Rezervisti” blizu baraža ,”
Četvorostruki strelac: Saša Kovačević

Sa gostovanja kod Tojtonija zasluženo su kući poneli tri veoma značajna boda. Krenuli su "naučnici" silovito i već u 16. minutu seriju golova otvorio je Saša Kovačević, koji je ujedno pet minuta pre završetka sa bele tačke postavio i konačnih 7:2.

 

On se čak četiri puta upisao u listu strelaca i zasluženo poneo epitet najboljeg igrača utakmice. "Rezervisti" ovog proleća igraju kao preporođeni i samo su jednom teren napustili pognutih glava kada im je iz raznih razloga nedostajalo više od pola ekipe.

 

Da bi se dokopali baraža i mogućnosti da se plasiraju u viši rang "Tesli" je neophodna bilo kakva pobeda u poslednjem kolu.
Prva ekipa veterana takođe je slavila na gostovanju i osvojila tri veoma značajna bod u borbi za opstanak u najvišem rangu Hamburških liga. Da bi zadržali status neophodno im je u poslednja tri kola da ostvare barem dve pobede.


Jedinu senku na uspešan vikend baca remi najboljeg sastava, koji je po ko zna koji put podbacio protiv ekipa iz sredine i donjeg dela tabele. Dva puta su bili u vođstvu i imali penal za pobedu tri minuta pre kraja, ali uzalud.

 

Fer-plej Kovačevića

Jedan interesantan događaj se dogodio kod vođstva našeg tima od 2:0. Sudija je dosudio najstrožu kaznu u korist druge ekipe "Tesle". Po mnogima penal nije postojao, pa je golman domaćina u znak protesta stao pored gola i ostavio praznu mrežu. Danijel Kovačević nije želeo da koristi poklon, pa je loptu namerno poslao pored gola. 

0

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here