Ristić: Možemo u finale

0

Reprezentativac Srbije i hokejaš Partizana Nikola Ristić istakao je da u Kranju i pored dobrih rezultata koje su ostvarili crno-beli do sada, domaćin je ipak favorit.

 

"Utakmica će biti dosta brza zbog njihovog terena, koji je mali, kao u NHL ligi. Uspevali smo i ranije da ih dobijemo na njihovom ledu, ali smatram da u ovom doigravanju oni jesu favoriti. Ligaški deo su završili kao prvi na tabeli i to dosta govori o njihovoj snazi", rekao je Ristić i dodao da će im i ovoga puta u Kranju sa tribina pomagati Grobari.

"Na svakoj utakmici u Sloveniji Partizan ima svoje navijače, koji nam pomažu u našim uspesima. Igra se na dve dobijene i meni je sve jedno da li će na krajuza nas da bude 2:1 ili 2:1, idemo u finale", rekao je Ristić.

Ekspedicija crno-belih će po dolasku u Kranj prenoćiti, da bi u utorak odradili kraći trening i spremili se za meč od 18 časova.

 

Partizan je u četvrtfinalu Slohokej lige eliminisao ljubljansku Olimpiju pobedama od 5:1 i 4:3. Revanš polufinala na programu je u beogradskoj ledenoj dvorani "Pionir" 19. februara.
 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here