Rodžers: Marković je mogao da bira, a hteo je samo u Liverpul!

0

Nije hteo u Čelzi: Lazar Marković
 

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers kaže da su rezultati kluba u poslednjoj sezoni značajno uticali na imidž tima sa Enfilda i da su učinili da Redsi postanu mnogo zanimljiviji za atraktivne igrače. On je u razgovoru za Liverpul eho napomenuo da je to jedan od glavnih razloga zbog koji su Dejan Lovren i Lazar Marković odabrali baš njegovu ekipu.

"Lovren je sjajan momak, znam da ga je tražio veliki broj klubova, ali on je rekao da je želeo samo u Liverpul i to je sjajna stvar za nas", izjavio je Rodžers, a zatim nastavio o Markoviću: "Njega su čekala dva ili tri kluba, u jednom od njih igrao bi sa reprezentativnim kolegama, međutim, i on je želeo kod nas", dodao je Rodžers, misleći verovatno na Čelzi.

 

"Ti momci gledaju fudbal, videli su nas prošle godine i želeli da budu deo toga. To se nije slučajno desilo, već je pokazatelj da smo napredovali. Mnogo rada uložili smo i na terenu i van njega da bismo napravili identitet, a to je najvažnije".

 

Pored Markovića i Lovrena Liverpul je ovog leta doveo Rikija Lamberta, Divoka Origija, Havijera Mankilja, Adama Lalanu i Emrea Čana, dok je Moreno iz Sevilje na putu za Enfild.

"To što je klub sada u mogućnosti da privuče velike igrača najbolji je pokazatelj našeg napretka. Veliki koraci su napravljeni u poslednjih nekoliko godona", poručio je na kraju Brendan Rodžers.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here