Ronaldo: Runi ne želi iz Mančestera

0

On je u razgovoru za "Njuz of d vorld" rekao da je Runi odan klubu i da nije pokazao nikakvu ambiciju da menja sredinu.

"I dalje sam prijatelj sa Vejnom Runijem, Riom Ferdinandom i Nemanjom Vidićem. Mislim da je Runi srećan u Mančester junajtedu i da ne želi da ode nigde, pa ni u Real Madrid. Razumem ga, jer je Junajted fantastičan klub u kojem sam osvojio dosta toga. Vidim da ove sezone beleže sjajne rezultate i bez mene", rekao je Ronaldo za ovaj magazin.

 

Portugalac je dodao da je razočaran eliminacijom Mančestera iz Lige šampiona, jer ih je očekivao u finalu u Madridu.

 

"Gledao sam meč sa Bajernom. Sjajni su počeli, ali zaista ne znam šta se desilo. Nadao sam se da ću ih videti u finalu".

 

Kristijano Ronaldo je u Mančester junajtedu proveo šest sezona (2003-2009), pre nego što je prošlog leta za rekordnih 94 miliona evra prešao u Real Madrid. Sa "crvenim đavolima" je osvojio tri Premijer lige (2007, 2008, 2009) i Ligu šampiona 2008. godine. 

 

"Junajted je i bez moje malenkosti uspeo da napravi dobar rezultat ove sezone. Osvojili su Karling Kup, bore se za titulu u Premijer ligi. Izbačeni su iz Lige šampiona, ali po mom mišljenju, to nisu zaslužili. Nadam se da će nastaviti u ovakvom, pobedničkom ritmu", istakao je Ronaldo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here