Youtube/RTS Prikazuje
RTS Planeta

Dajemo predloge emisija koje možete sledeće nedelje pratiti na kanalima RTS.

Ponedeljak, 13. 11.

Američki san: Srpski festival u San Dijegu

U južnoj Kaliforniji se početkom oktobra održao novi srpski festival, i to na imanju crkve Svetog Đorđa u San Dijegu. Ova svetinja je najjužnija srpska pravoslavna crkva u jugozapadnom delu SAD. Nalazi se u stambenom delu grada, na samo pola sata od Tihuane, pograničnog grada sa meksičke strane granice.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Utorak, 14. 11.

Bioskop: Nesrećna Džasmin

Džasmin Frenč je nekada bila omiljena članica visokog društva u Njujorku. Međutim, gubi svu svoju imovinu zbog muževljevih finansijskih malverzacija i doživljava nervni slom. Zato se seli u San Francisko kod svoje sestre Džindžer, gde pokušava da se oporavi. U raskoraku između svoje privilegovane prošlosti i ignorantskog odnosa prema sadašnjosti, Džasmin gubi ne samo svoju budućnost, već i zagađuje živote svih sa kojima dolazi u kontakt.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Sreda, 15. 11.

Kvadratura kruga: Najbolje selo u Srbiji

Gotovo svaki hektar zemlje u Lozoviku je uzoran i zasejan nekom kulturom. Na hiljade tona hrane Lozovičani godišnje isporuče srpskom tržištu jer se svi poljoprivrednici iz ovog sela, na veliko bave proizvodnjom povrća, žitarica i voća.
Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Četvrtak, 16. 11.

Oko: Izbori, peto godišnje doba

Bursać ocenjuje da se radi o “kontroli štete” pred ulazak u kampanju.

Izborna trka je i zvanično počela. Raspisani su parlamentarni izbori, izbori za skupštinu grada Beograda i još nekoliko desetina gradova i opština, a verovatno će biti raspisani i izbori za Skupštinu Vojvodine. Gosti emisije Oko govorili su o predizbornimm kolonama i koalicijama, šta Srbiju čeka do 17. decembra, a šta će biti posle.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Petak, 17. 11.

SAT: Vozili smo sve generacije BMW „serije 5“ ‒ 1972‒2023

Po sada već poznatom receptu, ekipa emisije SAT uspela je da okupi na jednom mestu sve generacije BMW-a “serije 5“ i na specifičan način obeleži jedan bitan jubilej auto-industrije. Videćete svih osam generacija uključujući i najnoviju, koja je tek stigla u Srbiju, i saznati kako se ovaj model razvijao u tradiciji sada već dužoj od 50 godina.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Subota, 18. 11.

Serijski program: Miris kiše na Balkanu

„Miris kiše na Balkanu“ je televizijska serija snimljena prema istoimenom romanu Gordane Kuić. Priča prati sudbinu porodice sefardskih Jevreja iz Sarajeva u periodu od početka Prvog do kraja Drugog svetskog rata. Leon, vlasnik časovničarske radnje i njegova supruga Estera, imaju pet kćeri-Buku, Riki, Blanki, Ninu i Klaru i sina Isaka.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Nedelja, 19. 11.

Bioskop: Maraja Mundi i Midina kutija

Radnja filma, koji u originalu nosi naziv Avanturista: Prokletstvo Midine kutije prema romanu G.P. Tejlora, zasniva se na zapisu starom 3000 godina po kojoj je biblijski kralj Mida imao kutiju koja vlasniku daje čudesnu moć: može da vlada svetom. U potrazi za kutijom, Vil Čeriti iz Biroa za antikvitete, tajne organizacije koja se bori protiv zla, u pomoć poziva svoje prijatelje iz porodice Mundi, oca, majku i dvoje dece.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here