Youtube/RTS Prikazuje
RTS Planeta

Dajemo predloge emisija koje možete sledeće nedelje pratiti na kanalima RTS.

Ponedeljak, 15. 04.

Bioskop: Mala mama

Neli je dvanaestogodišnja devojčica koja je nedavno izgubila baku. Zajedno sa roditeljima, odlazi u nekadašnju bakinu kuću da bi pomogla roditeljima da je srede i očiste. U slobodno vreme, Neli istražuje kuću i okolnu šumu. U jednoj takvoj šetnji upoznaje osmogodišnju devojčicu Marion sa kojom počinje da gradi improvizovanu kuću. Upoznajući je, počinje da shvata da se na neki način susrela sa svojom majkom u trenutku kada je ona imala osam godina.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Utorak, 16. 04.

Arhivski program: Na svoj način

Poslastica za jugo-nostalgičare!
Pre četiri decenije šou programi Televizije Beograd bili su motiv večernjih porodičnih okupljanja pored malih ekrana. Jedan od takvih programa bio je i serijal “Na svoj način” koji je promovisao mnoge i danas popularne umetnike pre svega iz sveta muzike. Uživajte u nastupima Bebi Dol, Zane, Bisere, Sedmorice mladih, Slađane Milošević i drugih…

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Sreda, 17. 04.

Kvadratura kruga: Srbi ponovo “osvajaju” Trst

Srbi su danas najbrojnija zajednica stranaca u Trstu. Svaki dvadeseti stanovnik ovog primorskog grada na severu Italije je Srbin. Današnji Srbi iz Trsta nisu potomci onih koji su pre tri veka stigli iz Boke Kotorske, Bosne i Hercegovine, Dalmacije i Like i koji su u ovom gradu sagradili brojne palate, stekli novac, moć i uticaj. Većina Srba koji danas žive u Trstu, stigla je u ovaj grad pre tri decenije, u vreme ratova u Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj i u vreme sankcija Srbiji.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Četvrtak, 18. 04.

Muzički program: Koncert Željka Vasića

Koncert pod nazivom „Moja kafana“ pop muzičara Željka Vasića održan je 28. januara 2022. godine u Kombank dvorani u Beogradu. Uz sjajne muzičare na sceni, izveo je svoje dobro poznate hitove i priredio nezaboravno muzičko veče publici u dvorani.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Petak, 19. 04.

Gastronomad: Indija – carstvo ukusa, boja i mirisa

Indija ima dugu istoriju, a kako je reč o velikoj zemlji sa mnogo religija, običaja i jezika i kuhinja je veoma raznolika. Indijska gastronomija je širok pojam, jer svaki region se ponosi svojim specijalitetima. Naš gastronomad Katarina Petrović Kaja dočaraće nam ukuse, mirise i boje ove divne zemlje i pripremiće crveni pasulj u začinjenom sosu sa prilogom od pirinča i barfi – mlečne štapiće.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

Subota, 20. 04.

Serijski program: Avanture Heti Feder

Uzbudljive avanture hrabre junakinje Heti Feder, zarobljene u domu za nezbrinutu decu, već su osvojile evropsku i američku publiku, a od 3. februara će deca širom Srbije moći da prate Heti koja se suočava sa nepravdama i sklapa čvrsta prijateljstva dok otkriva istinu o svom poreklu.

Sve epizode serije dostupne na internet platformi RTS Planeta

Nedelja, 21. 04.

Bioskop: Zvezdana prašina

Ova komedija govori o razvodu braka na naš, domaći način. Njih dvoje, Marko i Jelena, razvode se od svojih supružnika da bi mogli da se venčaju. Kada se venčaju uviđaju da su napravili grešku pa se krišom sastaju sa svojim bivšim bračnim drugovima.

Dostupno na internet platformi RTS Planeta

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here