Rubio: “Pionir” je noćna mora za goste

0

"Partizanov teren je jedan od najtežih u Evropi. Uz to, oni su u prošlom kolu savladali aktuelnog prvaka Evrope Panatinaikos u gostima i to dovoljno govori o njihovoj jačini. Mi moramo da odigramo na najvišem mogućem nivou ukoliko želimo da pobedimo. Pre tri godine sam igrao u "Pioniru" sa Huventudom protiv Partizana i bio sam uplašen od atmosfere koju su napravili navijači Partizana. Oni su jedni od najboljih navijača i noćna mora su za goste. Ipak, svaki igrač voli da dođe ovde i igra u ovakvoj atmosferi koju pravi beogradska publika", rekao je mladi španski as i plej Barselone Riki Rubio.

 

Slovenac Erazem Lorbek svestan je da njegov tim u Beogradu očekuje sve sem lakog posla.

 

"Ovde je jako teško igrati za sve ekipe. Klub ima odličnu podršku sa tribina i jako dobro igraju. Dobili su Panatinaikos. U ovoj grupi nema loših protivnika, i moraćemo da odigramo jednu od boljih utakmica ove sezone kako bi pobedili Partizan", izjavio je Lorbek.

 

Barselona ove sezone u Evroligi još uvek nije izgubila meč, ali je trener crno-belih Duško Vujošević istakao da se ipak ne radi o vanzemaljcima.

 

Meč je na programu u sredu od 20.45 časova, a direktan prenos ima na RTS.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here