Foto: Tanjug/AP
Aslan Karacev

Ruski teniser Danil Medvedev pobesneo je nakon poraza u finalu Australijan opena, ali ne toliko zbog toga što je ispustio pobedu nakon 2:0 u setovima, nego što su navijači u Melburnu “ubili dečaka u njemu”.

Održao je emotivnu konferenciju za medije na kojoj je pričao o tome da mu je teško jer uvek mora da se bori protiv čitavog stadiona, nekada je to isključivo zato što je Rus,

Međutim, njegov zemljak i saigrač iz Dejvis kup reprezentacije Rusije Aslan Karacev smatra da je sasvim normalno ono što se desilo na “Rod Lejver areni” kada je publika bila uz Rafaela Nadala.

– Za mene je to sasvim normalno. Nadal se vratio posle povrede, nije igrao skoro pola godine, pa naravno da će navijači biti uz njega… Vratio se posle teške povrede i isto bi se desilo i da igraš protiv Rodžera Federera – rekao je Karacev.

Medvedev je imao dosta zamerki na navijače tokom finala u Melburnu.

– Znam da može da nervira kada navijači pokušavaju da te poremete na servisu, ali što pre Medvedev to shvati – pre će i nastaviti dalje. Meni se isto to desilo, ali ne možeš da dođeš navijačima i kažeš ‘navijajte za mene’. To nema smisla. Naravno da navijači vole tenisere ‘velike trojke’. Igrao sam sa Endijem Marejem u Sidneju i publika јe bila uz njega. Uradili su toliko toga za naš sport da je očigledno da navijaju za njih – istakao je Karacev.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here