pixabay

Rusija može da uništi vojsku NATO zemalja u bilo kom trenutku i to zbog njihove nesposobnosti da se ujedine, izjavio je bivši američki obaveštajac Skot Riter u intervjuu za Jutjub kanal “Džadžing fridom”.

Na pitanje o tome da li su Oružane snage Rusije superiorne u odnosu na vojni blok Zapada, ekspert je pozvao da se ne preuveličava značaj brojnosti njene armije i napomenuo da njihovi vojnici nisu pripremljeni i da nisu sposobni da se bore u dugotrajnim sukobima u Evropi.

– Ruska vojska je spremna da učestvuje u takvim sukobima. Moguće je da ima manji broj vojnika, ali su njihovo iskustvo i mogućnosti takve, da mogu da unište NATO snage u bilo kom trenutku kada stupe u sukob – uveren je Riter.

Prema rečima analitičara, glavni problem zapadnog bloka je to što više od 30 zemalja nije u stanju da se ujedini u jedinstvenu snagu u sukobima.

U poslednje vreme se na Zapadu sve češće čuju ideje o direktnom oružanom sukobu između NATO-a i Rusije. Kremlj je više puta rekao da Moskva nikome ne preti, ali da neće ignorisati akcije koje su potencijalno opasne po njene interese.

2 COMMENTS

  1. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here