Rusija je odobrila novi antivirusni lek Koronavir za lečenje pacijenata od Covid-19, saopštio je danas njegov proizvođač R-Pharm.

On je naveo da je kliničko ispitivanje koje je uključivalo blage ili slučajeve sa srednjim simptomima, pokazalo da je lek veoma efikasan u inhibiranju replikacije koronavirusa.

Koronavir je jedan od prvih lekova u Rusiji i u svetu koji se ne bori protiv komplikacija izazvanih SARS-CoV-2, već se bori protiv samog virusa, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Kako je navedeno u kliničkoj studiji, postoji poboljšanje kod 55 odsto ambulantnih slučajeva sedmog dana lečenja Koronavirom, u odnosu na 20 odsto lečenih standardnom etiotropnom terapijom, što znači da se leči uzorak, a ne simptomi.

R-Pharm je naveo da postoji značajna razlika tokom 14 dana.

Do petog dana, tretmanom je eliminisan koronavirus kod 77,5 odsto pacijenata koji su uzimali lek, saopštio je R-Pharm.

2 COMMENTS

  1. Kako su mogli odobriti lek bez pitanja i odobrenja kauboja? Oni to mogu nazvati neprijateljskim cinom i napadom na njihovu sigurnost.

  2. To će biti jedna od narednih vesti.. A nije overila ni who tj. Gates.. Ostaje enigma kako 10tak satanistickih porodica pola veka uništavaju svet a da taj svet ne uzvrati udarac…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here