Sa bala u Njujorku – za bolnice u Srbiji

0

Balu će prisustvovati princ Aleksandar, princeza Katarina i prinčevi Petar, Filip i Aleksandar, a sav prihod biće namenjen za pomoć i zdravstvenim institucijama u Srbiji.
 

Humanitarna akcija: Tatiana Stepanović, prinčevski par Karađorđević i Džo Stendiš
 

Organizatori bala potrudili su se da gostima, ali i mnogobrojnim sponzorima prirede zanimljiv program uz jednog od najboljih njujorških disk-džokeja, brazilsku muziku i obavezne maske.
 

Tatiana Stepanović, jedna od organizatorki i članica borda njujorške kancelarije "Lifeline" za "Vesti" kaže:
 

"Istina je, ovo je do danas najveći skup koji organizujemo u Njujorku, voljni da na drugačiji način okupimo sponzore i donatore, ljude velikog srca koji razumeju kada je pomoć potrebna i žele da pomognu. Sva sredstva ići će u Beograd, jer znamo kako je velika potreba za opremu neonatalnih jedinica u našim klinikama i kako je neophodno proširiti borbu protiv raka dojke. Veliki je odziv sponzora i naših sunarodnika i zato verujemo u izuzetan uspeh ovog donatorskog bala."
 

Domaćini bala biće mladi prinčevi Petar, Filip i Aleksandar, a organizatori očekuju među gostima mnogo naših mladih uspešnih poslovnih ljudi.
 

"Očekujemo puno mladih poslovnih ljudi, važnih Njujorčana i ovdašnjih poznatih ličnosti. Skup je već dobio epitet "the hottest partdž in NDž", a napravili smo zanimljivu kombinaciju brazilskog karnevala i njuorleanskog Marti Gras festivala, sa kostimima i fantastičnim maskama. Biće tu i crveni tepih i, naravno, brazilski bend, najpoznatiji DJ Donna D Cruzz i mnogi drugi. Vrlo smo zadovoljni odzivom brojnih sponzora koji su donirali zanimljive poklone. Biće tu i zanimljivi poklon-paketi za sve goste i verujemo da ćemo se odlično zabavljati svih pet sati, koliko će bal trajati", dodaje Tatiana Stepanović.
 

Uz želju da ovaj bal postane redovna godišnja tradicija, ona veruje da će se donatori uvek odazivati sličnim akcijama.
 

"Ne postoji momenat predaha ni za jednu humanitarnu organizaciju, a mi smo imali i ogromnu sreću da se i pojedinci i kompanije odazivaju našim pozivima za pomoć iako smo svi zajedno u vrlo teškom ekonomskom vremenu. Divno je videti da ljudi još uvek žele da pomognu, jer je briga za druge i potreba da pomažemo duboko tu, u svima nama."
 

Više informacija o balu, koji će se održati u restoranu Cipriani, 42 nd Street na 110 East 42nd Street, na www.princessball.org.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here