Šaćiri: Nepravedno sam kritikovan

0

Ne trpi kritike: Đerdan Šaćiri
 

"Imamo mnogo igrača koji mogu da donesu prevagu na utakmici, nisam to samo ja. Osećam se veoma prijatno u reprezentaciji, a ono što me brine su nepravedne kritike na moj račun kada nešto ne funkcioniše u ekipi. Ja sam kao i svi ostali… Ovde je reč o timu, kao i uvek, a ne o pojedincu", rekao je Šaćiri, a prenosi goal.com.

 

Šaćiri je dodao da je ponosan što je Švajcarska protiv "impresivne" Francuske u drugom kolu Grupe E Svetskog prvenstva postigla dva gola.

"Francuska nas je u tom meču u potpunosti pregazila. U drugom poluvremenu smo pokušali da igramo fudbal i mislim da smo donekle i uspeli u tome. Ponosan sam što smo na kraju uspeli da postignemo dva gola… Mislim da će to uticati na naš moral u nastavku", ocenio je Šaćiri.

 

On je kazao da ekipa mora da pruži maksimum u poslednjem, trećem kolu Grupe E ako želi da izbori osminu finala.

"Naša igra protiv Francuke nije bila dobra… Uvek sam bili korak iza i to mi se ne sviđa. Moramo to da promenimo u narednom meču, mora ceo tim da bude na višem nivou. Za mene je bitno da stvaram šanse i da se trudim… Radim na tome", rekao je Šaćiri.

 

Švajcarska u Grupi E trenutno zauzima treće mesto s tri boda, koliko ima i drugoplasirani Ekvador, ali uz bolju gol razliku. Za plasman u osminu finala Švajcarcima je potrebna pobeda protiv Hondurasa i da Ekvador ne trijumfuje nad Francuzima. Utakmice trećeg kola Grupe E igraće se u sredu od 22.00 po
srednjeevropskom vremenu.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here