Samo znoj skida kilograme

0

Pojedine pevačice odlaze na liposkuciju, druge piju razne kafe i ostale "čarobne" napitke za skidanje sala, treće padaju u nesvet od iscrpljujućih dijeta.

 

NE GLADUJE: Stojanka Novaković Stoja

– Ne gladujem, samo ne jedem kolače, testo. Smršala sam na najzdraviji mogući način uz pomoć fizičkih aktivnosti. Mnogo sam vežbala i to je dalo rezultate. Kad god "nabacim" neki kilogram viška koristim ovu metodu da ih se oslobodim – kaže Stojanka Novaković Stoja.

Tijana Dapčević ne krije da je sklona gojenju. U trudnoći se ugojila 35 kilograma i već duže od godinu dana pokušava da smrša.

– Dok sam bila jako mlada mogla sam sve da jedem i ništa se nije videlo. S godinama situacija se promenila, pa sada imam utisak da se i od vode gojim. Idem redovno na masaže i u teretanu, imam svog trenera. Posle porođaja sam pojačala treninge, a ishranu smanjila, a jela sam samo povrće i meso. Toga se i dalje pridržavam – rekla je Tijana.

Najpoznatija srpska modna kreatorka Verica Rakočević ne doživljava "tragično" kada se ugoji.

– Lagala bih kad bih rekla da me ne opterećuje kada se zimi malo ugojim, ali ne paničim. Dopustim sebi da malo uživam u tome, pa se posvetim redovnom vežbanju, stalno učim i divim se lepim muškarcima – otkriva svoj "recept" Verica.

 

UNIŠTAVA MASNE ĆELIJE: Marija Šerifović

– Za nekoliko meseci uspela sam da skinem 10 kilograma. Skoro svaki dan sam trenirala i jela samo hranu koju mi je prepisao nutricionista. Pila sam specijalnu kafu za mršavljenje, bila sam na ultrazvučnoj liposukciji. To je jedini nehirurški postupak koji pouzdano uništava masne ćelije na stomaku, bedrima, bokovima i nadlakticama – rekla je Marija Šerifović.

Po ugledu na nju mnoge pevačice su pile kafu za mršavljenje, ali kada je obelodanjeno da sadrži štetne supstance na estradi je zavladala panika.

– Čula sam od prijateljica da im je pomogla kafa za mršavljenje, pa sam počela da je koristim i zadovoljna sam rezultatima. Nisam je dugo pila, jer mi nije bilo potrebno da smršam, više sam želela da očistim organizam i sprovedem proces detoksikacije – rekla je Nataša Bekvalac.

Za razliku od nje Katarina Duvnjak Kaja ne veruje u "čarobne napitke", već isključivo u "znojenje" u teretani.

– Nema ništa bez napornih vežbi. Smršala sam 10 kilograma vežbajući, odrekla sam se večere i izbacila mnoge namirnice iz ishrane. Vredi, jer se sada bolje osećam – zadovoljna je Kaja.

 

 

 

Pantalone kao mera

Goca Božinovska ima pantalone po kojima meri kada treba da smrša.

– Te pantalone su mi knap. Kada ne mogu da ih obučem, počnem da držim dijetu. Smanjim obroke i jedem samo salate i voće. Pijem puno vode, dva do tri litra dnevno. Zbog posla kojim se bavim nekada pojedem samo jedan obrok dnevno, i tada nema šanse da ću se ugojiti.

 

Marina završila u bolnici

 

OPASNE TABLETE: Marina Perazić

Najdrastičniji primer da čarobne tablete za mršavljenje ne postoje bila je Marina Perazić, koja je nakon korišćenja preparata koje je reklamirala završila u bolnici.

– Užasno me bolelo, natekli su mi želudac, jetra i creva. Sva sreća, pa su me lekari stavili na intenzivnu detoksikaciju. Jesam smršala, ali sada ne znam da li je od tih tableta koje sam pila ili zbog zdravstvenih problema. U svakom slučaju ovakve stvari nisu za igranje – smatra Marina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here