Šangaj: Novak “slomio” Kukuškina

0

Sledeći je Ferer: Novak Đoković

Novak je s druge strane mreže imao raspoloženog rivala, koji je trenutno na 85. mestu ATP liste. Sjajno je tokom čitavog meča Kukuškin parirao našem asu. U nekoliko situacija, Kazahstanac je do očaja dovodio Đokovića.

 

Odlučujući trenutak meča dogodio se u petom gemu trećeg seta kada je Novak oduzeo servis Kukuškinu. Do kraja meča, Kazahstanac je pretio, ali nije uspeo da oduzme servis našem asu.

 

U prvom setu do 3:3 vodila se neizvesna borba. U petom gemu prvog seta, Novak je spasio brejk loptu, a onda u sjajnom ritmu završio set. U drugom periodu igre, došlo je do opuštanja Novaka, što je borbeni Kazahstanac iskoristio i izjednačio na 1:1. Kukuškin je imao vođstvo od 5:2, ali je Novak uspeo da stigne do 5:4 i servira, a onda je ponovo izgubio svoj servis. Spasio je prvi reket sveta dve set lopte, ali nije i treću.

 

I u trećem setu se vodila neizvesna borba, ali je Novak uspeo da "slomi" odličnog Kukuškina, sa kojim pre Šangaja nije odigrao nijedan meč. Đokovića je dobro služio servis. Imao je naš as čak 68 odsto ubačenog prvog servisa, a od toga
je osvojio 75 odsto poena.

 

Kazahstanac Mhail Kukuškin dobro namučio Novaka Đokovića u osmini finala Šangaja

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here